July24 , 2021

  Modellt alakít új videójában az énekesnő

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Egy modellfiúval szerepel legújabb klipjében Lola, amelynek premierje a Megállóban június 29-én, pénteken 19:00-kor lesz a VIVA Televízión.

   A gyönyörű énekesnő videója a modellek világáról szól, ahol a csillogás sokszor fontosabb egymás megbecsülésénél és a boldogságnál. A Túl a Falakon megmutatja, hogy van esély az újrakezdésre, azonban ehhez merni kell a saját utunkat járni.

  Pénteken este hétkor a VIVA Megálló című műsorában lesz látható Lola Túl a Falakon című legújabb klipjének exkluzív premierje a VIVA TV műsorán és a vivatv.hu oldalon. A klipet Béres László Jimy rendezte, aki a forgatókönyv írásában is részt vett. A videó egy megtört modell lány kapcsolatát mutatja be egy fotóssal, aki felfedezte és modellt csinált belőle, ám így fokozatosan a fiú eszközévé vált.

  A film egy árokba borult autóval indul, ezután láthatjuk a divatbemutatón a vakuk fényében álló Lolát. A történet során megismerhetjük a modell kapcsolatát a fotóssal, majd láthatjuk, ahogy egyre inkább összeroppantja az élete. Első adandó alkalommal, míg a fiú kiszáll egy benzinkútnál, ő átül a volán mögé és elhajt. Ahogy egyre gyorsabban vezet, végül elveszíti uralmát az autó felett. A baleset után sérülések nélkül tér magához Lola és szimbolikusan lezárva a múltat, elsétál a roncstól.

  „22 órán át tartott a forgatás és szinte egyhuzamban dolgoztunk”- mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, a fogtatás szünetében pingpongozással lazított a stáb. – „ Az autóbaleset jeleneteit egy erdő mélyén vettük fel, az éjszaka közepén, ráadásul akkor még nagyon hideg volt. Összességében azonban élveztem a munkát és nagyon közel áll hozzám ez a video, amelynek a legfontosabb üzenete, hogy mindenkinek a saját útját kell járnia és hinnie kell magában.”

  kisalfold.hu
  spot_img