August2 , 2021

  Mit tesz az Anima énekesnője a szádba?

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  “Tedd a napfényt be a számba” címmel jelent meg az Anima új albuma a Narrator Records gondozásában. A 4 éves szünet után nagy várakozással övezett lemez az együttes vállaltan legpopulárisabb anyaga, ami garantáltan a nyári partik és fesztiválok kihagyhatatlan szereplőivé teszi majd a csapatot.
  Az album a boltokba kerülés előtt két héttel (június 15-ig) már exkluzív módon digitálisan letölthető a Dalok.hu oldaláról. A régi sikerszámok: 68, Tekerd, Elég volt mellett – sok-sok dalt is bemutatnak a zenekar tavasz-nyári turnéján, amelynek keretein belül az Anima végigjárja az összes nagy hazai fesztivált a Balaton Sound nagyszínpadától a Szegedi Ifjúsági Napokon, az EFOTT-on és a Sportszelet Fesztiválon át egészen a Hegyalján játszott DJ setjükig.
  A dalok egy éve készülnek albérletekben, próbahelyen, hálószobákban és a Pannónia Stúdióban Németh Gergely és Prieger Zsolt producerek irányításával.
  A verze-refrén szerkezetre építő, hatásos popdalcsokor a diszkó, a glamrock, a táncdal és a funk területeinek ironikus bejárásával, hosszú évek után újra sok magyar nyelvű dallal segít a felhőtlen nyári kikapcsolódásban.
  A zeneszerzésben a Németh-Prieger-pároshoz csatlakozott újra a régi szerzőtárs és Anima-alapító Prieger Szabolcs is, sőt, több dal ötlete Gergácz Gábor gitáros-vokalistától származik, így igazi csapatmunkáról beszélhetünk a lemez elkészülése kapcsán. A szövegeket Németh Gergely (angol nyelvűek) és Prieger Zsolt (magyar dalszövegek) írta.
  Ez az első Anima Sound System-album, amelyen már az összes dalt az új énekesnő, Prieger Fanni énekli, így a szokásos zenekari kötelékek mellett erősödött a családi vonal a bandán belül. További információ, hogy a “Tedd a napfényt be a számba” című album mindegyik dalából remixek és klipek is készülnek a közeljövőben hazai (NVC-Crew, Tits & Clits, Tommy Brutkho stb.) és neves külföldi alkotóktól.

  spot_img