Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Michael Buble és a kooperációk

  Michael Bublé múlt héten megjelent albumán, a To Be Loved-on duettet énekel Reese Witherspoon színésznővel. A Rolling Stone ez alkalomból faggatta az énekest arról, hogy áll hozzá a különféle kooperációkhoz.

  Bublé elmondta, hogy sokat beszélgettek már arról a kiadója főnökével, Rob Cavallo-val, hogy vajon miért nem használta még egyetlen elektronikus előadó sem a kanadai zenész dalait mintaként saját felvételeiben, hiszen Bublé a korai években meg is kereste például Junkie XL-t, de kíváncsi lenne arra is, hogy Deadmau5 mire jutna vele. De imádja a különleges duett-párosításokat is, néhány évvel ezelőtt pl. a Linkin Parkos Mike Shinoda egy akkori felfedezett csapatához, a Styles of Beyondhoz hívta meg vendégéneklésre egy dalba. A “Damn” című dal kalózklipjei ma is megtalálhatók a YouTube-on.

  És hogy miért pont Reese Witherspoon lett a duettpartner az új albumon? “Először popsztárokban gondolkodtam, mint Katy Perry vagy Lady Gaga, aztán a managerem bedobta Reese Witherspoon nevét. Mindketten imádjuk Johnny Cash-t, és szerintünk Reese fantasztikusat alakított A nyughatatlanban, mint June Carter. Úgyhogy nem kellett kétszer mondania, haha!”

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.