Mező Misi: “Régen még izgatott ez az egész”

Date:

A Magna Cum Laude is jelölést kapott Fonogram-díjra, s arra, hogy vajon megnyerik-e, már csak pár napot kell várni. Mi addig sem tétlenkedtünk, a zenekar frontemberét, Mező Misit faggattuk.

– Régen még izgatott ez az egész, de mára már nem igazán foglalkozom vele. Ez egy történés, ami első alkalommal hatással van rád, majd később rájössz , hogy létezik ennél fontosabb dolog is ebben a zenélősdiben, az pedig a KÖZÖNSÉG SZERETETE. Soha nem a szakmának írtuk a dalokat, hanem elsősorban magunknak és a közönségnek, de jó érzés ha látják és értékelik a “munkánkat”. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy közömbösen hat rám az egész. Egy kis egészséges izgalom érezhető lent a gyomromban. – kezdte a mindig jókedvű énekes.
– Hogy csalódott leszek-e, ha nem mi nyerünk? Ha jogos akkor nem, ha pedig érzem azt, hogy nem a valós tartalom miatt nyert valaki, akkor igen, nagyon is. De hát ki vagyok én, hogy bárminek is a hitelességét megkérdőjelezem:) A jelölések és a díjak fontos események az ember életében, legyen az bármilyen szakmában, más területeken elért eredmény. Egyfajta jóleső érzést és tartást biztosít a tény, hogy valami olyat csináltál, ami koncentráltabb figyelemre érdemes.
– Annyira sok díjam nincs, de talán nem is a saját díjamra – mert, hogy ilyen sincs – vagyok a legbüszkébb, hanem inkább a Misa ÉV SZÖVEGÍRÓJA díjára vagyok nagyon büszke. Na meg hálás vagyok a csudás szavainak, amiket a nyelvemre helyez csodálatos köntösbe öltöztetve. – zárta a frontember.
zene.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=crJarXE3UL0[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...