Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Megszűnt a NOX!?

  Szomorúan és kissé megütközve hallottuk a hírt, miszerint rövid haláltusa után megszűnte magát a nagysikerű NOX formáció. Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a hivatalos verzió szerint „csak” ideiglenesen szünetelteti működését, az utóbbi évek legsikeresebb csapata.Szóval hivatalosan azt mondták, ők csak szüneteltetik a működésüket, de egyes hazai lapok tudni vélik, hogy ez már ténylegesen a vég, a NOX történetében.
  A döntés hátterében az áll, hogy Péter Szabó Szilvia folytatni kívánj Ausztráliában megkezdett tanulmányait. Csöndesen megjegyezzük: ezt nagyon jól teszi!
  – A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. – mondta Szilvi a Blikk-nek.
  A NOX 2002 óta működött, mely a magyar népzenét modern elemekkel ötvözte. Az együttes, melynek frontembere Péter Szabó Szilvia, eddig nyolc albumot jelentetett meg. A 2008-as arculatváltás után 2009-ben újra a “hagyományos” stílusával jelentkezett az együttes. Az együttesnek 2009-ig tagja volt Nagy Tamás is, aki végül ősszel búcsúzott az együttestől, hogy több időt szentelhessen családjának.
  mymusic.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.