July23 , 2021

  Meglepetésekkel készül 200. koncertjére a Belmondo

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Belmondo zenekar ajándékokkal, meglepetésekkel és vendégművészekkel várja a rajongóit pályafutása 200. koncertjére március 2-án, pénteken Budapesten. A közönség egy jó hangulatú, táncolós bulira számíthat a Szeparé Bisztróban.   

  Pályafutása kétszázadik koncertjéhez érkezik március 2-án a Belmondo. Az eltelt idő alatt a zenekarnak négy stúdiólemeze és egy EP-je jelent meg, amelyekről számos slágert folyamatosan játszanak a rádiók, és a csapat visszatérő vendég a legfontosabb nyári fesztiválokon.

  – Sok kedves emlékem van, de mind közül a legfontosabb, hogy tavaly együtt léphettünk fel az MR Szimfonikus Zenekarral a Szigeten és decemberben a Cipősdoboz Aréna Koncerten. Csodálatos, felemelő pillanatok voltak ezek, számomra pedig egy gyerekkori álom vált valóra – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

  A Belmondo életében fontos állomás a 200. koncert, amit a zenekar ajándékokkal és meglepetésekkel hálál meg a rajongóknak. A közönség március 2-án, pénteken 21 órától egy hamisítatlan táncos buliba csöppenhet a Nyugati pályaudvar melletti Eiffel téren, a Szeparé Bisztróban. A koncert egyik különlegessége, hogy a dalokban közreműködik az összes zenész, akik a kezdetek óta megfordultak a zenekarban, így Pulius Tamás, Temesi Bertalan, Kottler Ákos és Szakadáti Mátyás játékát is hallhatja a közönség. Ugyancsak színpadra lép a tehetséges beatbox előadó, Jammal, aki nagy sikert aratott a Belmondo novemberben megjelent, Mikor című albumának lemezbemutató koncertjén, valamint feltűnik majd egy meglepetésvendég is. A Belmondo ajándékokkal is kedveskedik a jubileumi koncert látogatóinak. Minden rajongó maxi CD-t kap ajándékba a belépőjegy mellé, aki pedig a helyszínen vásárolja meg a Mikor című nagylemezt, az egy limitált példányban nyomott pólót is hazavihet. Akik pedig pólót vesznek a koncerten, azok egy speciális Belmondo-albumot kapnak ajándékba.

  A 200. koncert alkalmából megújult a Belmondo honlapja és Facebook oldala is, ahol az érdeklődők klipeket, fotókat, híreket és naprakész információkat találhatnak. A zenekar a következő hónapokra számtalan felkérést kapott, így folyamatosan járja majd a vidéki nagyvárosokat. Márciusban a rajongók Cegléd, Debrecen, Kazincbarcika, Eger, Kiskunfélegyháza, Szeged és Sopron egy-egy klubjában táncolhatnak a Belmondo zenéjére.

  Bővebben:

  www.belmondo.hu/

  http://www.facebook.com/BelmondoBand

  spot_img