July30 , 2021

  Megjelent Horgas Eszter „Szeretni bolondulásig” című új albuma

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Lemezbemutató  koncertek

  A közel jövőben nagy bemutatóra készül Horgas Eszter, melynek zenei alaphangját a most megjelenő „Szeretni bolondulásig” című legújabb albuma adja.
  Az új hanganyagon régi magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mint a Meseautó, Pá kis aranyom, Vártalak, Mindig az a perc , Szeretni Bolondulásig, Szívemben bomba van, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, 2×2 néha 5….
  A fergeteges koncert sztárvendége Botos Éva színművésznő lesz, aki nem csak a színházi szakma legjobb kritikáit kapja, hanem mint énekesnő is feltűnt néhány éve a színpadokon. Horgas Eszter művésznő mint színész-énekest hívta meg az új produkcióba. Botos egyedi, lélekbe ható hangszíne, és Horgas virtuozitása különlegesen nagy találkozás. A bemutató másik vendége a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközi zenei színpadok egyik kitűnő harmonika virtuóza. Az előadás egyik nagy kihívása, hogy ezek a nagyon ismert, sokszor unalomig játszott melódiák hogyan tudnak új színekkel megtelni és hatni a ma emberére.
  „A hangszerelés, az átértelmezés lehetőséget ad, hogy együtt sírjon, nevessen, igazi élményt élhessen át előadó és közönsége együttesen.”
  Az új, 24. Horgas Eszter album közreműködői a hazai élet legjobbjai:
  Cseke Gábor: zongora-szintetizátor,
  Dajka Krisztián: gitár,
  Gyenge Lajos: dobok,
  Pusztai Csaba: ütőhangszerek,
  Hárs Viktor: basszusgitár.
  A nyolc kiváló, a szakmáját mesterien tudó művész albuma igazi csemege mindazoknak, akik a finom nosztalgikus zenét éppen úgy kedvelik, mint az új, virtuóz, modern hangzású szórakoztató dalokat.
  A művésznő új albumának bemutatóját január 12-én Szegeden, február 18-án Debrecenben a Kölcsey Központban, március 9-án Budapesten a Centrál Színházban, majd az ország egyéb városaiban tartja.

  spot_img