Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Megjelent a Compact Disco Eurovíziós dalának remix pakkja.

  Soha nem tapasztalt érdeklődés övezte a Compact Disco Euróvíziós Sound Of Our Hearts dalának remix felkérését.

  A megkérdezett producerek közül, mindenki azonnal igent mondott a remix lehetőségre, így talán a legerősebb Compact Disco remix csomag készült el. Szerencsére számos olyan producer is vállalta a munkát, akiknek külföldön jól cseng a nevük, ezzel is elősegítve a dal nemzetközi promócióját.

  Íme, a közreműködő producerek, a teljesség igényével!

  Midnight Run Remix – Az egyik legérdekesebb kollaboráció a remix lemezen, amit a zenekar egyik tagja Lotfi Begi és Szakos Krisztián készített. Krisztiánról annyit érdemes tudni, hogy éveken keresztül Magyarország legsikeresebb előadójának Ákosnak volt a producere és zenekarának tagja. Nevéhez fűződik több arany és platinalemez is.

  Analog Cuvée Remix – Az egyetlen olyan remix, amelyben a magyar folklór, és népzene kap főszerepet! A jellegzetes cimbalomhangzástól mindenkinek egyből a magyar puszta, a gulyás leves és a pálinka jut eszébe.

  Karmatronic Radio Remix – Achilles F. Sparta egy Magyarországon élő olasz producer, akinek már több sikeres világhirű remix fűződik a nevéhez. Olyan neveknek készített remixet, mint Beyonce, Shakira, Britney Spears vagy éppen John Legend. Neve ismerősen cseng Európa majd összes rádiójában, és klubjában!

  Lauer and Canard feat. Greg Note Remix – Remélhetőleg őket már senkinek nem kell bemutatni, hiszen a tavalyi év legnagyobb klubslágerének remixe az ő nevükhöz fűződik nevezetesen a Wawa – Sombrita. Ezen a lemezen egy nem szokványos átirattal szerepelnek, hiszen a tőlük megszokott tempónál egy sokkal lassabb remixet készítettek.

  Monoscope Remix – a már fentebb említett, Szakos Krisztián önállóan elkészített remixe

  Nobody Moves Remix – Magyarország egyik legsikeresebb producer párosáról, Androról és Pixáról van szó akik, egy igazán izgalmas Dubstep átirattal szerepelnek a lemezen. Andro tavaly az év dj-je volt Magyarországon, és produceri munkáiban is ért már el sikereket Európa szerte. Pixa pedig több sikeres magyar előadó producere.

  Stereo Palma Remix – Már évek óta tervezték, hogy készítenek egy Compact Disco remixet, de valami mindig közbe jött. Most sem volt könnyű a dolog, hiszen az eredeti tempó, komoly akadály volt. Ezért Csabi újra énekelte a dalt kimondottan a remixek miatt, és így elkészülhetett végre a Stereo Palma Remix. Náksi Attila és Brunner Zsolt (aka Stereo Palma) már játszottak tavaly Bakuban, ami elmondásuk szerint is egy nagyszerű város. Reméljük a Compact Disco is büszkén fog hazatérni onnan!

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.