Megjelent a Compact Disco Eurovíziós dalának remix pakkja.

Date:

Soha nem tapasztalt érdeklődés övezte a Compact Disco Euróvíziós Sound Of Our Hearts dalának remix felkérését.

A megkérdezett producerek közül, mindenki azonnal igent mondott a remix lehetőségre, így talán a legerősebb Compact Disco remix csomag készült el. Szerencsére számos olyan producer is vállalta a munkát, akiknek külföldön jól cseng a nevük, ezzel is elősegítve a dal nemzetközi promócióját.

Íme, a közreműködő producerek, a teljesség igényével!

Midnight Run Remix – Az egyik legérdekesebb kollaboráció a remix lemezen, amit a zenekar egyik tagja Lotfi Begi és Szakos Krisztián készített. Krisztiánról annyit érdemes tudni, hogy éveken keresztül Magyarország legsikeresebb előadójának Ákosnak volt a producere és zenekarának tagja. Nevéhez fűződik több arany és platinalemez is.

Analog Cuvée Remix – Az egyetlen olyan remix, amelyben a magyar folklór, és népzene kap főszerepet! A jellegzetes cimbalomhangzástól mindenkinek egyből a magyar puszta, a gulyás leves és a pálinka jut eszébe.

Karmatronic Radio Remix – Achilles F. Sparta egy Magyarországon élő olasz producer, akinek már több sikeres világhirű remix fűződik a nevéhez. Olyan neveknek készített remixet, mint Beyonce, Shakira, Britney Spears vagy éppen John Legend. Neve ismerősen cseng Európa majd összes rádiójában, és klubjában!

Lauer and Canard feat. Greg Note Remix – Remélhetőleg őket már senkinek nem kell bemutatni, hiszen a tavalyi év legnagyobb klubslágerének remixe az ő nevükhöz fűződik nevezetesen a Wawa – Sombrita. Ezen a lemezen egy nem szokványos átirattal szerepelnek, hiszen a tőlük megszokott tempónál egy sokkal lassabb remixet készítettek.

Monoscope Remix – a már fentebb említett, Szakos Krisztián önállóan elkészített remixe

Nobody Moves Remix – Magyarország egyik legsikeresebb producer párosáról, Androról és Pixáról van szó akik, egy igazán izgalmas Dubstep átirattal szerepelnek a lemezen. Andro tavaly az év dj-je volt Magyarországon, és produceri munkáiban is ért már el sikereket Európa szerte. Pixa pedig több sikeres magyar előadó producere.

Stereo Palma Remix – Már évek óta tervezték, hogy készítenek egy Compact Disco remixet, de valami mindig közbe jött. Most sem volt könnyű a dolog, hiszen az eredeti tempó, komoly akadály volt. Ezért Csabi újra énekelte a dalt kimondottan a remixek miatt, és így elkészülhetett végre a Stereo Palma Remix. Náksi Attila és Brunner Zsolt (aka Stereo Palma) már játszottak tavaly Bakuban, ami elmondásuk szerint is egy nagyszerű város. Reméljük a Compact Disco is büszkén fog hazatérni onnan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...