Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Megint helyzetben a SZER: nem lopják a napot!

  A Szabad Európa Rádió zenekar 2011. június 10-én adta ki Naplopó című kislemezét. A négy húzós indie dalt tartalmazó album kedveskedés a hazai indierock közönségének: az utóbbi hónapok sikeres hangkeresésének eredményét osztják meg a hallgatókkal. A Naplopó című kislemezt 2011. június 10-én mutatják be elsőként Miskolcon, majd június 11-én szülővárosukban Kazincbarcikán, ám mindez csak a bemelegítés a június 27-i fellépésre, amely a budapesti Gödör Klubban lesz.

  A zenekar tagjai a kislemez vezető dalának címével ellentétben egyáltalán nem lopják a napot, hanem összeálltak az EZ. Basic-es Szarvas Árpáddal, aki nem csak billentyűsként működött közre az új számok rögzítésénél, de ötletekkel is szolgált a zenekar számára. A Szarvas keze alatt elkészült felvétel ízelítőt kínál abból a soundból, amely a zenekar következő nagylemezét jellemzi majd. A zenekartól elvárható módon az új dalokban is ötvözik a nyugati trendeket a hazai beatzene sajátosságaival.

  Mivel a Naplopó kislemez munkálatai kicsit elhúzódtak, a zenekarnak volt ideje elkészülni 5 további új dallal, amelyek várhatóan ez év szeptemberében kerülnek korongra. A nagylemezen további történeteket is megtudhatunk majd Ancsáról, sőt mi több, egyéb szereplők is színre lépnek majd a Láncdohányzol című dal folytatásaként.

  A kislemez dalai már a megjelenéskor ingyen letölthetők lesznek a zenekar honlapjáról (www.szabadeuroparadio.hu), de a koncerteken a CD is beszerezhető lesz.

  A számok a következő linken hallgathatók: http://soundcloud.com/szabadeuroparadio

  Szabad Európa Rádió:

  Takács Bence – ének, gitárok; Krasznahorkai László – ének, gitárok; Lakner Ádám – basszusgitár; Takács Márton – dobok

  Naplopó  tracklist:

  Bajnok

  Bíztató

  Naplopó

  Láncdohányzol

  Bajnok (mix)

  A lemez az Artisjus Zenei Alapítvány támogatásával készült, kiadja a Rockszervíz Records.

  Web: www.szabadeuroparadio.hu


   

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.