Megijedt a vihar a Tankcsapdától

Az ország felett keringő zivatarlánc elkerülte tegnap este Szolnok-Tiszaligetet. Az éjfélre várt viharra a szervezők minden fronton felkészültek, ám végül szerencsére semmilyen óvintézkedést sem kellett tenni, zavartalanul folytak a koncertek. Az EFOTT 3. napján volt lánykérés, óriási Vad Fruttik buli és egy igazi ősbemutató Ganxsta Zolee-val. A különleges éjszakát a Tankcsapda zárta.

Az égiek tegnap este az egyetemistákkal voltak, a Szolnok fölé várt vihar egy kisebb zivatar után hátat fordított az EFOTT-nak. A szervezők felkészültek a kedvezőtlen időjárási viszonyokra, ám végül kizárólag a jó hangulatról kellett gondoskodniuk.
Miközben a nagyszínpadon a Tankcsapda szaggatta a húrokat, a djuice U26 színpadán egy ősbemutató zajlott. Ganxsta Zolee átnyergelve a rockabilly műfajába, a Mystery Ganggel lépett színpadra egy külön az EFOTT-ra írt dallal.
Pénteken Kiss Ádám is ellátogatott az egyetemisták bulijára, amelyet soha nem hagyna ki. A humoristát nem sok nyári fesztiválon csíphetjük el, de az EFOTT nagyon közel áll a szívéhez.
A fiatalok mobilmárkájának támogatásával megvalósuló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján nem csak szerelmek szövődnek, hanem életre szóló döntések is születnek. A mindig energikus Szandi közreműködésével egy lánykérésnek is szemtanúi lehettek a fesztiválozók.

zene.hu

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.