July24 , 2021

  Megasztárközelben Tolvai Renáta

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Fotó: TV2

  „Egyszerre volt jó és rossz érzés tudomásul venni, hogy én jutottam tovább. Három hónapig egy szobában voltam Andrással, így elképzelheti, hogy mit éreztem, amikor mellettem kiesett” – fogalmazott az Új Magyar Szónak Tolvai Renáta, aki a Tv2 Megasztár című tehetségkutató versenyének péntek esti döntőjén bejutott a legjobb három közé.

  A nagyváradi lány a verseny egyik nagy esélyesének tartott Kállay-Saunders Andrást búcsúztatta.

  „Amikor láttam, hogy ketten maradtunk ott, meg voltam győződve, hogy én esek ki” – idézte fel a döntő pillanatokat lapunknak Renáta, aki elmondta: jobban bízott Andrásban, mint saját magában. Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy vonzódik Kállay-Saunders-hez.

  „Nagyon de nagyon jóban vagyunk, mindent megbeszélünk, de sokkal több nem lehet itt a Megaházban, hisz állandó pörgésben vagyunk. Nagyon-nagyon szeretem úgy mint barátot, és úgy is, mint férfit. Amikor lejár a verseny, biztos vagyok abban, hogy sikerül közel kerülnünk egymáshoz” – avatott be a kettejük közötti viszony részleteibe Renáta.

  A nagyváradi megasztárostól megtudtuk, hogy a jövő pénteki fordulóban mindenki két egyéni dalt fog énekelni és ezenkívül a három döntős egymással is duettezik, illetve a már megszokott közös dalban is bizonyíthatnak. „Sajnos azt, hogy milyen dallal indulok nem tudom elmondani, ugyanis ma este (vasárnap – szerk. megj.) fogunk egyeztetni erről. Nekem persze megvan a favoritom, de nem szeretnék feltételezni” – fogalmazott Renáta, aki továbbra is keményen fog készülni és tanulni a sikerért.

  „Ezentúl sajnos egyre inkább a szimpátiáról szól már a továbbjutás” – mondta szomorúan lapunknak a nagyváradi lány, akinek az erdélyi rajongótábora nem vetekedhet a magyarországi Szíj Melinda vagy Kökény Attila kitartó szavazóival.

  maszol.ro
  http://maszol.ro/media/megasztarkozelben_tolvai_renata_2010_12_06.html

  spot_img