Májusban jön a StarDust: A Musical Show

Date:

25 világhírű musical, 33 népszerű dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású előadás – ez a StarDust: A Musical Show. A zenetörténet nagy slágereit Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza énekli. A produkció ősbemutatója május 18-án lesz a SYMA Csarnokban.
Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, Hair, West Side Story. Az örökzöld dallamok most egyetlen, nagyszabású produkcióban, a StarDust: A Musical Show-ban csendülnek fel, olyan énekesek közreműködésével, mint Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza.
„A StarDust egyedülálló abban, hogy ötvözi a musicalirodalom slágereit a szimfonikus zenekari hangzással, a többszólamú énekléssel, a mozgalmas koreográfiákkal és a lélegzetelállító látványvilággal. Örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és a közreműködők névsora garancia a minőségre, és olyan csapatban dolgozhatok, melynek tagjai nemcsak szakmailag állnak közel hozzám, hanem emberileg is” – mondta Csengeri Attila, a Madách Színház művésze.
A négy musicalénekest a több mint 40 fős Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, az Erkel-, Huszka Jenő-, és Fényes Szabolcs-díjas legendás karnagy, Várkonyi Mátyás vezetésével.
kultura.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...