Magyar jelöltek az MTV díjátadójára

Date:

30ysziget

A 30Y, Funktasztikus, Odett, a Soerii&Poolek és a Supernem verseng azért, hogy melyikük képviselje Magyarországot a Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) november 11-i zenei díjátadóján a nemzetközi mezőnyben.

    A magyar jelöltek közül a http://hu.mtvema.com oldalon a legtöbb online szavazatot kapó előadó az úgynevezett World Wide Act Awardért száll harcba az MTV EMA idei gáláján, amelyet Frankfurtban tartanak – tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.
A Music Television hétfőn jelentette be, kik az esélyesek a győzelemre az idei díjátadón, és az is kiderült, mely előadók indulnak az MTV EMA régiós fordulójában. A legtöbb jelölést nemzetközi fronton Rihanna kapta (hatot), csak eggyel kevesebb jutott Taylor Swiftnek (öt). Katy Perry és Justin Bieber négy-négy, Nicki Minaj, Lady Gaga, Lana Del Rey és az újonc fun. három-három kategóriában száll versenybe, két díjra esélyes többek között a Green Day, a One Direction, a Gotye, Pitbull, Flo Rida és a Muse. Idén egy új kategóriában is dönthetnek a szavazók: a legjobban kinéző előadót (Best Look) is díjazza a csatorna.
Tavaly A Compact Disco zenekar kapta meg a Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) regionális díját és képviselte Magyarországot a zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. Az MTV European Music Awardsokat 1994 óta adják át, minden évben más-más helyszínen, számos kiemelt és regionális kategóriában. A legtöbb MTV EMA-díjat eddig Eminem amerikai rapper kapta, aki már 14-et begyűjtött az elismerésből.
Az MTV EMA magyarországi regionális díját 2007-ben Ákos, 2008-ban Gonzo, 2009-ben és 2010-ben a The Kolin nyerte el.

MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...