July24 , 2021

  Magyar fiúra esett a francia szupersztár választása!!!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A 2012-es Eurovíziós Dalverseny egyik nagy esélyeseként nyilvántartott Anggun, a francia versenyző énekelt már duettet Peter Gabriellel, Zuccheroval, Michael Boltonnal, Bryan Adams-szel, és Julio Iglesiassal is, most azonban egy magyar fiúra esett a választása: az interneten akadt rá Varga Viktor “Waited all my life”-jára, és azonnal megtetszett neki a fiatal énekes hangja. Kiadóján keresztül felvette hát vele a kapcsolatot, és már el is készült a Visszhang (You and I) című dal különleges, három nyelven – angol, francia és magyar – előadott változata, kifejezetten a magyar rajongók számára.

  A hazai zenei színtér egyik legszínesebb egyénisége, Varga Viktor hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy a francia popsztárral énekelhet, valamint reménykedik benne, hogy a felvétel legalább akkora siker lesz, mint két éve Lehet zöld az ég… című szólódala.

  A remekül sikerült duett mától hallható a hazai rádiókban is. A dal digitális formátumban is hamarosan megvásárolható lesz, többek között az iTunes és a Muzzia kínálatában.

  A sláger egyébként Anggun Eurovíziós versenydala, és jelen pillanatban a legtöbbet játszott francia kislemez a világon.

   Az énekesnő a Dalversenyig európai promóciós turnéra indul, és jelenleg folynak a tárgyalások egy budapesti szereplésről is!

   ANGGUNRÓL:

  Az énekesnő indonéz származású. Az Ázsiában 9 éves kora óta sztár énekesnő a 90-es évek végén költözött Franciaországba, ahol először a kultúrával és a nyelvvel ismerkedett. Első albuma rögtön hatalmas siker lett, jelölték a francia zenei díjra, a Victories de le Musique-re is.  Egyike azoknak a francia előadóknak, akik világszerte – elsősorban Olaszországban és az Egyesült Államokban – a legtöbb lemezt adják el, Snow on the Sahara című albuma pl. 33 országban jelent meg. Európa-szerte eddig összesen több, mint kétmillió, Ázsiában pedig több mint hatmillió lemezt adott el.

   Az ENSZ-nagykövet előadóművész fellépett a World Music Awards-on, a Vatikánban és az ENSZ rendezvényén is, részt vett a Dán Film Díjkiosztón, a Beacon of Light Díjkiosztón és az MTV Ázsia díjkiosztóján.  Anggun megalapozta a francia zene elismerését világszerte, ezért gondolták úgy, hogy ő a legalkalmasabb az ország képviseletére ezen a pán-európai eseményen, 160 millió tévénéző előtt.

  Eurovíziós kisfilmje:

  http://www.youtube.com/watch?v=McEhqN05S0Q

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=McEhqN05S0Q[/youtube]

  spot_img