Madonna: Lady Gaga koppint engem!

Date:

Bár Lady Gaga nem győzi hangsúlyozni, mennyire imádja és tiszteli Madonnát, a rajongás nem biztos, hogy kölcsönös. Lady Gagának eredeti karaktere van, vagy inkább csak egy Madonna-wannabe? Madonna szerint lehet, hogy inkább az ő stílusát másolgatja…
„Határozottan úgy érzem, hogy sokszor utal rám a munkáiban. Néha úgy gondolom, hogy szórakoztató és hízelgő; szép munka.” – mondta egy televíziós interjúban Madonna az ABC News-nek. „Igazán nem zavarhat ez… mert nyilvánvalóan én befolyásoltam őt.” – tette hozzá.
A két díva közti összehasonlítások akkor tűntek leginkább fel, amikor tavaly februárban megjelent Gaga albuma Born This Way címmel, mely túl sokaknak juttatta eszébe Madonna 1989-es Express Yourself anyagát.
„Amikor meghallottam ezt a rádióban, azt mondtam, ez nagyon ismerősen hangzik” – nyilatkozta az 53 éves énekesnő. Később pedig úgy vélekedett a számról, mint „egy csodás átalakítása saját dalomnak… Úgy értem, felismertem az akkordváltozásokat. Azt gondoltam, ez… érdekes” – folytatta mondandóját.
Lady Gaga közben úgy nyilatkozott Jay Leno-nak a talk showjában, hogy ő „Madonna legnagyobb rajongója magánemberként és szakmabeliként is”, és hozzáfűzte, hogy „A jó hír az, hogy kaptam Madonna embereitől egy e-mailt, amelyben szeretetével és támogatásával járult hozzá a lemezhez.”
Bea
Forrás: music.yahoo.com
mymusic.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...