Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Madonna: Lady Gaga koppint engem!

  Bár Lady Gaga nem győzi hangsúlyozni, mennyire imádja és tiszteli Madonnát, a rajongás nem biztos, hogy kölcsönös. Lady Gagának eredeti karaktere van, vagy inkább csak egy Madonna-wannabe? Madonna szerint lehet, hogy inkább az ő stílusát másolgatja…
  „Határozottan úgy érzem, hogy sokszor utal rám a munkáiban. Néha úgy gondolom, hogy szórakoztató és hízelgő; szép munka.” – mondta egy televíziós interjúban Madonna az ABC News-nek. „Igazán nem zavarhat ez… mert nyilvánvalóan én befolyásoltam őt.” – tette hozzá.
  A két díva közti összehasonlítások akkor tűntek leginkább fel, amikor tavaly februárban megjelent Gaga albuma Born This Way címmel, mely túl sokaknak juttatta eszébe Madonna 1989-es Express Yourself anyagát.
  „Amikor meghallottam ezt a rádióban, azt mondtam, ez nagyon ismerősen hangzik” – nyilatkozta az 53 éves énekesnő. Később pedig úgy vélekedett a számról, mint „egy csodás átalakítása saját dalomnak… Úgy értem, felismertem az akkordváltozásokat. Azt gondoltam, ez… érdekes” – folytatta mondandóját.
  Lady Gaga közben úgy nyilatkozott Jay Leno-nak a talk showjában, hogy ő „Madonna legnagyobb rajongója magánemberként és szakmabeliként is”, és hozzáfűzte, hogy „A jó hír az, hogy kaptam Madonna embereitől egy e-mailt, amelyben szeretetével és támogatásával járult hozzá a lemezhez.”
  Bea
  Forrás: music.yahoo.com
  mymusic.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.