Lovasbalesetet szenvedett az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja

Date:

Sipos Péternek megrepedtek a bordái és a farkcsontja is odalett a hétvégén, miután ledobta magáról egy megtáltosodott ló.

Sipos Péter a hosszú hétvégét Siklós környékén töltötte felesége családjánál. Miután megmászták a tenkeshegyi kilátót, némi kerti munka és piknik után egy lovastanyán kötöttek ki.

“Remek volt az idő és a hangulat, a kisebbik fiam, Gergő még a lovasfogatot is irányíthatta. Az istállókhoz visszaérkezve többen kérdezték, nincs-e kedvem lovagolni. Húsz évvel ezelőtt már ültem lovon, ezért mint tapasztalt lovas kaptam az alkalmon. Amikor a tulaj mondta, hogy az utolsó kanyarnál nagyon figyeljek, akkor kellett volna nemet mondanom” – bánta meg hősködését Sipos Peti.

“Eleinte csak poroszkáltam, majd ügetni kezdtünk. Hirtelen a ló beugrott vágtába és éreztem, hogy már nem vagyok ura a helyzetnek, hiába húztam a szárat. Csak pattogtam a nyeregben, miközben a ló egyre vadabb száguldásba kezdett. A kritikus kanyarhoz közeledve már többen kiáltoztak, és próbáltak a ló útjába állni. Talán egy pillanatra meg is torpant, amikor hanyattdobtam magam, és több métert repülve a hátamra zuhantam. Jó néhány percig nem tudtam lábra állni, feküdtem a földön, a szám tele volt homokkal és éreztem, hogy nagy a baj. A bordám és a farkcsontom is megrepedt, nehezen megy a mozgás. Ezek után Tenkes kapitánya már biztosan nem leszek, ráadásul egy ideig nélkülöznöm kell a színpadot, hiszen pár hétbe beletelik, amíg felépülök” – mondta a Life.hu-nak Mirigy Peti.

life.hu

http://www.life.hu/legykepben/20120319-lovasbaleset-erte-es-ledobta-a-lo-magarol-sipos-petit-az.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...