Karácsonyi koncertre készül a Magna Cum Laude zenekar

Date:

Legújabb, Belső égés című albumának bemutatójával fűszerezi meg hagyományos karácsonyi koncertjét a Magna Cum Laude zenekar, amely hamisítatlan vidéki hangulatú mulatsággal várja rajongóit december 28-án a SYMA Rendezvénycsarnokban.

    A SYMA csarnok már délután öt órakor megnyitja kapuit, hogy a látogatók a hagyományos hurka-kolbász-pálinka hármassal melegíthessenek a koncertre – mondta el a Magna Karácsonyt beharangozó csütörtöki tájékoztatón Mező Misi, a zenekar énekese.
Mint hozzátette: az este nyolc órakor kezdődő koncert végén Radnai Péter, azaz dj Radnai fog gondoskodni a jó hangulatról. Az idén harmadik születésnapját ünneplő évzáró koncert első felében a pop-rock zenekar legújabb, Belső égés című albumának teljes hanganyaga megszólal. A koncert második részében a slágereké a főszerep.
Az együttes állandó tagjai – Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi és Kilián Imi – mellett az ABS Bing Band zenekarból érkező billentyűs, Lesták Marci is színpadra lép a koncerten, hogy a közönség biztosan visszakapja a lemez hangulatát – mondta el a frontember. A legújabb koronghoz egy DVD is tartozik, amely a SYMA csarnokban tartott tavalyi, több mint hétezer rajongót mozgósító karácsonyi koncertet örökíti meg. Az 1999-ben alakult együttes számos Fonogram-díjat gyűjtött be az eddigi pályafutása során.

MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...