Leforgatta új klipjét a Zanzibar – Fotógaléria

Date:

A Jóban Rosszban színésznője kimondta a boldogító igent. Szabó Zsófi fehér menyasszonyi ruhában, fátyollal a fején lépett a ceglédi városháza anyakönyvvezetői pultja elé. A szőke szépség ezúttal nem a TV2 sikersorozatának, hanem kedvenc zenekarának kedvéért próbálta ki magát feleségként. A Zanzibar készülő legújabb klipjében azonban nem ez az egyetlen meglepetés. Terecskei Rita kiskosztümöt húzott és egy rózsaszín Darth Vader is feltűnik az Ádám keresi Évát című videóban.

A ceglédi városházán forgatta le legújabb klipjét a Zanzibar zenekar. Az Ádám keresi Évát című dal önmagában is meglepetéssel szolgált a zenekar rajongóinak és nem lesz ez másképp a videó tekintetében sem. A történetben ugyanis főszerepet kapott a TV2 sikersorozatának sztárja, Szabó Zsófi is.

„A Zanzibar zenekart kamaszkorom óta imádom, így nagyon örültem, amikor Ritáék elhívtak a klipforgatásra. Nagyon jó érzés és büszke vagyok arra, hogy az ő videójukban szerepelhetek. Őszintén mondom, jobban izgulok e miatt, mint a saját klipem miatt.” – árulta el Zsófi, aki a Zanzibar gitárosának feleségét alakítja. – „Furcsa volt menyasszonyi ruhát viselni, bár a bakanccsal és a fekete kesztyűvel igazán magaménak éreztem. Egy életre szóló jó emlék marad ez a forgatás.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésznője.

Zsófi klipbeli férje is pozitívan emlékszik második esküvőjére.

„A feleségemet is ugyanitt vettem el, ahol most a klipet forgattuk, így igazán különös érzés volt ez a második házasság. Zsófit nem ismertem korábban, de nagyon kellemes csalódást okozott. Száz százalékosat nyújtott, nagyon megkönnyítette a munkánkat, hogy profin viselkedett és a jelenetein túl még ötletekkel is szolgált, így egy perc alatt a csapat tagjává vált.” – mondta Sidi, a Zanzibar gitárosa.

A klip története szerint Terecskei Rita anyakönyvvezetőként a zenekar mindhárom tagját összeadja párjával, majd az énekesnő pszichológusként pár terápián próbálja rendbe rakni a három félresiklott kapcsolatot.

„Magas sarkú cipőt és kiskosztümöt viseltem. Nem volt rossz, de kissé nehézkesen ment a mozgás, nem ehhez a stílushoz vagyok szokva, ki tudja, lehet, hogy ez változni fog.” – árulta el sejtelmesen Terecskei Rita. – „A forgatás nagyon jó hangulatban telt, de fárasztó volt, majdnem húsz órát álltunk a kamera előtt.” – tette hozzá a Zanzibar énekesnője.

Hogy hogyan kerül a zenekar klipjébe egy rózsaszín Darth Vader, az hamarosan kiderül a Zanzibar Ádám keresi Évát című klipjéből.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...