Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Lady Gaga a KISS-el duettezik?

  Megszokhattuk, hogy a zenészek körében, néha a legvalószínűtlenebb pletykák igazságtartama a legmagasabb. Lady Gaga, most egy duett erejéig, a KISS-t szemelte ki magának.

  A Kiss frontembere, Gene Simmons már májusban meglepően pozitív dolgokat nyilatkozott a pop új trónkövetelőjéről.
  „Szeretem az energikusságát, a nagy száját és feltűnő vonásait. Ő olyan, mint mi, csak nőben”.
  Simmons, az énekesnőt, a ’Lady Kiss’ névvel illette egy interjúban, aki szerinte eddig azért vitte ilyen sokra, mert stílusát, olyan rock legendák inspirálták, mint amilyen a KISS is.
  „Számunkra már a pályánk elején világossá vált, hogy a közönség, a főnökünk. A jegyvásárlással ők egy szolgáltatást vásároltak meg, amit nekünk teljesíteni kell. Mi csak a munkánkat végezzük a színpadon. Lady Gaga is rádöbbent erre, és nagyszerű kapcsolatot alakított ki a rajongóival”, vélekedett Simmons a Daily Starnak.
  Egymás méltatása, most augusztusban is folytatódott. Lady Gaga két képet is közzétett twitter oldalán, amelyeken provokatív pózokban található, az egyiken az együttessel, a másikon pedig Paul Stanley gitárossal. Az egyik fotó alá pedig, a következőket véste:
  „KISS the Queen”, ezzel utalva arra, hogy manapság a világon szerény személye a legnépszerűbb.
  Lady Gaga többször is hangsúlyozta, hogy a KISS-el, bármikor szívesen együtt dolgozna, mivel saját stílusát nagyban inspirálta az együttes.

  Az énekesnő ez idáig Beyonce-val és Sir Elton Johnnal énekelt duettet, az előbbivel még közös videóklippet is forgattak.

  music.hu


  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.