Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Külföldi koncertezésre pályázhatnak hazai zenekarok

  Az immár kilencedik alkalommal kiírt HungaroConnections program elsődleges célja, hogy a hazai és külföldi zenekarok közös koncertjeinek támogatásával elősegítse egymás zenei színterének megismerését.
  A HungaroConnections program 2005-ben indult, ötödik éve működik sikeresen, s eddig közel 400 hazai és külföldi koncert jött létre a támogatásával. A program eddigi működése során egyértelműen kiderült, hogy ez a pályázati forma sok zenekarnak adott lökést a külföldi koncertezési lehetőségek és partnerzenekarok felkutatásához. 
  A HungaroConnections azokat a zenekarokat célozza (kisebbeket és nagyobbakat egyaránt), amelyek életképesek, hisznek magukban és vállalják a külföldi koncertezéssel járó kihívásokat. A támogatások elsősorban az útiköltségeket fedezik és nem céljuk a koncertek költségeinek teljes finanszírozása.
  A támogatás összege és feltételei:
  Egy-egy zenekar az általa kiválasztott külföldi partnerzenekarral együtt 120 ezer Ft támogatási összegre pályázhat, és ennek fejében egy-egy közös koncertet játszanak itthon és a külföldi partnerzenekar hazájában.
  Jelentkezési határidő: 2010. március 8. 
  A részletes pályázati kiírás a www.pankkk.hu honlap „Aktuális pályázatok” menüpontjában olvasható.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.