Közönségkedvenceket vesz elő a colorStar

colorstar_pressHatalmas lendülettel, berlini sikerén felbuzdulva érkezik a Zöld Pardon színpadára a colorStar szeptember 27-én, csütörtökön. Meglepetésként több régi, a közönség által hiányolt dalukat is játsszák majd.

Különleges dalokkal készül szeptember 27-én csütörtök esti koncertéjre a colorStar. – A Zöld Pardonban már-már hagyománynak számít, hogy előveszünk régi, kedvelt dalokat. Ezek a számok kicsit lassabban építkeznek, ezért egy-egy hosszabb, önálló koncerten több lehetőségünk nyílik rá, hogy játsszuk őket. Ezúttal a második albumunkról a Waterfront című szerzeményünket biztos, hogy előadjuk élőben. Emellett tervezünk még legalább egy, fesztiválkoncerteken általában mellőzött szerzeményt megszólaltatni. Ennek kiválasztásánál figyelembe vesszük a Facebookon megjelenő kívánságokat a rajongóinktól, de elképzelhető, hogy az új lemezről is választunk egy dalt – mondta el Szalay Péter, a colorStar gitárosa.

Az 1996-ban alapított csapat muzsikáját nehéz lenne műfajilag behatárolni, hiszen megtalálhatóak benne a világzene, a rock, a jazz, és az elektronikus zene egyes elemei. Az elmúlt időszakban több tagcsere is volt: a gitáros mellett még Keleti András maradt az alapítók közül. A jelenlegi felállás stabilnak tűnik, és nagyon valószínű, hogy zeneileg a Flow című albumukon hallható, vokális irányban is továbbhaladnak, de nem vetik el a régi formákat sem. Szalay Péter elárulta, hogy már javában készülnek új dalok.

A fiúk a múlt héten Berlinben mutatták be egyéni hangzásvilágukat, a Nemzetek Fesztiválján.

– Pénteken és szombaton is felléptünk, nagyon szívélyes, barátságos volt a közönség, lehetett érezni, hogy már alapból bizalmat szavaztak nekünk, így rendkívül felszabadultan tudtunk játszani – mesélte a gitáros.

A hangulatfokozásra most Budapesten van lehetősége az együttesnek és a közönségnek, a belépő a csütörtöki bulira 400 forintba kerül.

colorStar: Speeding Games

http://www.youtube.com/watch?v=gJjpjCycBcc

További információ:

www.zp.hu

www.colorstar.hu

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.