KOZMA ORSI – VULKÁN

borító 400x400Megjelent Kozma Orsi legújabb, Vulkán című szólóalbuma!

Ahogy Orsitól megszokhattuk, erőteljes, pezsgő, különös lemezt készített, az igényes zene kedvelőinek. Az új album felvételei több neves szerző  közreműködésével készültek, megörvendeztetve a rajongókat egy sajátos, modern hangzásvilággal.

A lemez igazán rendkívüli élmény a hallgatóknak, kissé eklektikus, kissé bizarr. Ahogyan Orsi többféle zenei stílusban kipróbálta már magát, így az új album anyaga is a maga sokféleségében alkot kerek egészet. A könnyű, diszkó műfajtól, a fülbemászó, légies szövegeken át, a súlyos, különös hangszerelésű, elgondolkodtató mondanivalóval bíró dalokon keresztül mindent megtalálunk az új lemezen.

Orsi hat évvel ezelőtt jelentette meg az utolsó (Igazi szerep című) szólólemezét, a Vulkán című új album munkálatai végső soron azóta tartanak. Ahogy mondani szokás, jó munkához idő kell, az énekesnőben mostanra fogalmazódott meg a friss mondanivaló. Az új lemezen levő dalok közül három már ismerős lehet a hallgatóknak, a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán, ez utóbbiból video klip is készült. (http://www.youtube.com/watch?v=46dmZEJ-0gc ) Ezek a korábbi szerzemények is helyet kaptak az új cd-n.

Az albumon található tíz dal közül nyolcnak a zenéjét és a szövegét az a Szakos Krisztián (Ákos, Caramel, Compact Disco) írta, akivel Orsi évek óta sikeresen dolgozik együtt.

A két angol nyelvű dal egyikét, a Waves című szerzemény zenéjét Tóth Dániel „Pixa” (Nobody Moves, Flour Tomi) a szövegét Bezzegh Éva írta.

A dalhoz tartozó  video klipet nemsokára láthatja a közönség!

A másik, Liar című szám zenéjét Benedek Tamásnak (Neo, Drum & Dj) és Kozma Orsinak, a szövegét Bezzegh Évának köszönhetjük.

A lemez a Tom-Tom Kiadó gondozásában jelenik meg.

A felvételek a Gattaca és az ArtistFactory stúdióban készültek.

Az új album május 2-tól a boltokban! Szintén május 2-án lemezbemutató koncert felvétel az MR2 Petőfi Rádióban, ami május 24-én adásban hallható!

A lemezmegjelenés hetében a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán című dalok hivatalos remixei az alábbi linken ingyenesen letölthetők!

www.soundcloud.com/orsi-kozma

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.