Közel 3000-en buliztak az X Faktor Sztárok Erdélyben első állomásán

Date:

Hatalmas sikernek örvendett az X Faktor 8 legjobbjának első fellépése Erdélyben: kedden este a marosvásárhelyi sportcsarnokban közel 3000 rajongó jött el élőben látni kedvenceiket és együtt bulizni a műsorból már jól ismert dalokra.

Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kovács Vera, a Rocktenors, LIL C és az Apollo 23 gépe kedden, február 28. délután landolt a marosvásárhelyi reptéren, ahonnan rövid megszusszanás után a művészek érkeztek is első erdélyi koncertjük hangpróbájára. Bár a hivatalos kapunyitás 6 órára volt meghirdetve, már jóval kezdés előtt az elszánt rajongók kisebb tömege gyülekezett a marosvásárhelyi sportcsarnok bejáratánál, akik minél jobb helyet szerettek volna szerezni az előadásra.

A másfél órás műsor alatt minden fellépőt ujjongással és óriási tapsviharral fogadott a közönség, amely együtt énekelte a tévéből már jól ismert versenyzőkkel régi és új dalaikat. „Nagyon jól érzem itt magam, fantasztikus a hangulat, fantasztikus a közönség. Nagyon jól eső érzés itthon, az erdélyi rajongókkal tombolni együtt és már alig várom, hogy a többi helyszínen is találkozzak velük” – hangoztatta Baricz Gergő a tőle már megszokott kirobbanó energiával a marosvásárhelyi koncert vége fele közeledve.

Az X Faktor Sztárok Erdélyben koncertturné következő állomása szerdán a kolozsvári Obsession Club, majd ezt követően Csíkszeredában (március 1.,csütörtök), Sepsiszentgyörgyön (március 2., péntek), Gyergyószentmiklóson (március 3.,szombat) lépnek a sportcsarnokok színpadára az előadók. Az X Faktor sztárjainak erdélyi fellépéssorozata március 4-én, vasárnap a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban zárul. Minden városban délutánonként közönségtalálkozóra is sor kerül, amelynek keretén belül az érdeklődők személyesen is beszélgethetnek a művészekkel.

A koncertekre elővételben jegyek 25 RON-ért, a helyszínen pedig 30 RON-ért kaphatóak, míg a 12 éven aluli rajongók 15 RON-ért és szülői felügyelettel tekinthetik meg kedvenceiket.A rendezvénysorozat főtámogatója a Tusnád Ásványvíz. További információk a koncertekről, a közönségtalálkozókról, illetve a jegyterjesztés helyszíneiről a www.facebook.com/xfaktorsztarokerdelyben oldalon olvashatóak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...