Kowalsky megfestette Gyurta Danit

Date:

Különleges vendége volt szerda este a Kowalsky meg a Vega koncertnek, ugyanis a Zöld Pardonba ellátogatott a kétszeres világbajnok, Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes úszó, Gyurta Dániel. Az élsportoló nagy rajongója a zenekarnak, s ha már megjelent, kölcsönösen meglepték egymást. Kowalsky megfestette Danit, Dani pedig azt az úszósapkát ajándékozta az énekesnek, amiben a sanghaji világbajnokságon aranyérmet szerzett.

Másfél esztendeje ismerkedett meg személyesen Gyurta Dani és Kowalsky, amikor az úszó a zenekar koncertjén ünnepelte születésnapját, és egy közös ismerősük bemutatta őket egymásnak. Azóta is tartják a kapcsolatot, aminek jó példája, hogy szerda este is ellátogatott Dani a Kowalsky meg a Vega koncertjére a Zöld Pardonba. Mivel az idei világbajnokság óta nem találkoztak, az énekes készült arra, hogy egy különleges ajándékkal gratulál a VB-címvédéshez. Kowalsky – akinek már több kiállítása is volt – megfestette a sportolót, majd a festményt átadta neki. Emellett Dani pendrive-on megkapta a novemberben megjelenő új lemez egyik dalát, ami a Szentlélek Network… avagy Lájkollak címet viseli. A nagy találkozó Kowalsky számára meglepő fordulatot vett, ugyanis Dani is készült: az énekesnek ajándékozta azt a sapkát, amiben Sanghajban 200 méteres mellúszásban aranyérmet szerzett.

– Teljesen leültem, amikor átnyújtotta Dani – fogalmazott Kowalsky. – A többieknek is mutattam, lefagytak tőle. Óriási ajándék, büszke vagyok rá.

– Sejtettem, hogy valami meglepetéssel készül Kowa, és tudtam is, hogy fest, de erre a festményre nem számítottam – vette át a szót Dani. – Nagyon jó a képválasztás, és tetszik a festmény, már ki is raktam az érmeimet tartalmazó vitrinem mellé. Kowalsky zenéjét már vagy 7-8 éve szeretem, kedvencem a Forradalom Rt lemez. Versenyek előtt mindig a hangulatomtól függ, hogy hallgatok-e zenét vagy sem. A sanghaji 200 mell előtt feszültség volt bennem, nagy volt a tét, ezért közvetlenül a döntő előtt meghallgattam Kowától a Szemenszedett igazság című dalt. Megnyugtatott, és látva az eredményeimet, nagyon jó hatással volt rám.

A Szentlélek Network… avagy Lájkollak című dal:

http://www.youtube.com/watch?v=I0_-8ysob-Y

További információ:

www.kowalskymegavega.hu

www.facebook.com/kowalskymegavega

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...