Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Koncertsorozatra ismét összeáll a legendás Status Quo

  status-quo-1A legendás brit rockegyüttes, a Staus Quo, amely mintegy harminc éve nem játszott együtt színpadon, a hét végén bejelentette, hogy újra összeáll a jövő évben egy nagy-britanniai koncertsorozatra.

      “Örömmel jelentjük be, hogy Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster és John Coghlan, az eredeti felállásban összeáll, hogy egy soha meg nem ismételt koncertsorozatot adjon Nagy-Britanniában 2013 márciusában” – olvasható az együttes honlapján (statusquo.co.uk).
  A jegyeket november 13-án kezdik el árusítani.
  Ötven évvel az együttes megalakulása után március 10-én Glasgowban, 12-én Manchesterben, 13-án Wolverhamptonban és 15-16-án Londonban lépnek fel.
  “Az emberek már évek óta szerették volna hallani ezt a bejelentést, hát most itt van. Ez egy valódi pillanat, a Status Quo változatos történetében, és majd 30 év viszály és 10 évnyi pereskedés, bírósági harc nyomán született meg” – idézte a honlap Simon Porter menedzsert.
  A brit rockegyüttes mintegy 119 millió lemezt adott el azóta, hogy 1962-ben megalakultak Londonban, először Spectre néven. A Staus Quo nevet 1969-ben vették fel.
  A nyolcvanas években Alan Lancaster és John Coghlan elhagyta a formációt, amely azóta más tagokkal játszik együtt.

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.