August1 , 2021

  Kocsis Tibor nyerte az X-Faktort 2011-ben

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Négy hónap után végre elérkezett a nagy nap, amikor kiderül ki nyeri meg a 2011-es X-Faktort. Muri Enikő és Kocsis Tibor! Kettejük közül ma este valaki nagyon boldog lesz.

  A tegnapi élő showban Baricz Gergő esett ki az X-Faktorból, ma így egy lány és egy fiú harcát nézhetjük végig. Enikő és Tibó a tavalyi versenyző, Takács Nikolas „A zene kísér majd úton” című slágerével indította az estét.

  A közös produkció után érkezett Enikő, aki Beyonce „If I Were a Boy” című slágerét adta elő. Produkciója lenyűgözte a zsűrit, Enikő egyébként Nórinak azt is elárulta, hogy reggel Vastag Csaba látta el tanácsokkal.

  Enikő után Kocsis Tibor lépett a színpadra: Malek Miklós versenyzője Michael Bublé Feeling Good dalával állt a mentorok elé. Természetesen, az ítészek Tibor produkcióját ma este is tökéletesre értékelték. Sőt: az énekestől azt is megtudtuk, hogy a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba őt is ellátta hasznos praktikákkal.

  A finálé következő körében karácsonyi dalokkal érkezett a két döntős. Nagy Feró szerint Enikő az érzelmek átadásának nagy mestere. Az énekesnő Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast énekelte el. A mentorok mindannyian meghitt hangulatba kerültek a dal hallatán.

  Kocsis Tibor is folytatta a karácsonyi hangulatot, hiszen a Csendes éjt énekelte el.

  A két döntős újra színpadra lépett a Győztes Dalával! Mindkét versenyző Josh Groban You Raise Me Up című dalát énekelte el, egy külön, erre az alkalomra írt magyar szöveggel.

  A két döntős után érkezett a tavalyi nyertes, Vastag Csaba és testvére, Tamás. Az est újabb nagy meglepetése Magyarország Mick Jaggerje volt, azaz az 50-dik fennállását ünneplő Omega lépett fel az X-Faktorban.

  Az est második meglepetésvendége Keresztes Ildikó volt, aki új lemezéről adta elő az Egészen, mert félig nem tudok című dalát.

  A nézők szavazatai alapján Kocsis Tibor nyerte az X-Faktor fődíját!

  doily.hu

  spot_img