Klipet forgat a Bikini a Zöld Pardonban

Date:

bikini_foto_2011Mindenki ércesítse a torkát, gyakorolja az öngyújtó lengetést, mert az idén harminc éves Bikini megörökíti közönségét szeptember 6-ai koncertjén a Zöld Pardonban. A felvételeket Szép vagy című dalukhoz készített videójukban láthatjuk majd viszont.

A Bikini kedvenc helyszínén, a budapesti Zöld Pardonban lép fel szeptember 6-án csütörtökön. Az együttes idén ünnepli 30 éves jubileumát, a jeles alkalomból teltházas koncertet is adtak a Papp László Budapest Sportarénában februárban. Aki esetleg lemaradt volna róla, még kárpótolhatja magát: ennek a több mint 3 órás programnak a rövidített verziójával készülnek a zenészek a ZP-ben.

 – Mindenki hátast fog dobni: A program a nyári fellépéseink alatt összeállt, az együttes pedig nagyon jó passzban van – mondta Németh Alajos basszusgitáros. – Ez már csak azért is fontos számukra, mert a Zöld Pardon a kedvenc koncerthelyszínünk, sőt a zenekarból többen gyakran járnak ide a fellépéseinken kívül is – tette hozzá Lojzi.

Nemcsak a zenekar szereti a ZP-t, hanem a közönsége is: rendre teltházasak a bulijaik a szórakozóhelyen, tavaly innen indultak országos lemezbemutató turnéjukra. Német Lojzi szerint az élőzenének visszajött a becsületes, ezért a megunhatatlan slágerek mellett a csapat kiváló szólistái is vonzzák a közönséget: például a gitáros Lukács Peta, vagy a szaxofonos Makovics Dénes.  És a mézesmadzag nem fogyott el, a csapat ad helyet maga mellett rajongói számára is: bárki szerepelhet legújabb videóklipjükben.

Tizenöt év szünet után úgy döntöttek, hogy 2011-es Elmúlt Illúziók albumukról a Szép vagy című számukhoz készítenek klipet. A dalt egyre többet hallani a rádióban is, és nemsokára a zenekar koncertjein készült felvételekből összeállított videó is lesz hozzá. A fiúk a legjobb pillanatokat szeretnék összegyűjteni, így a koncertek legmeghatóbb és legbulisabb jeleneteire, a közönség éneklésére számítanak, ebben pedig nem szoktak hiányt szenvedni a ZP-s esték.

A koncertre a belépő 400 forintba kerül.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...