Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Kiscsillag lemezbemutató koncert Budapesten

  December 10-én mutatja be a fővárosi közönségnek legújabb nagylemezét a Kiscsillag. „Egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert lesz a szombati” – állítja Lévai Balázs, a lemezbemutató koncert művészeti rendezője.

  Budapesti állomásához érkezett a Kiscsillag országos lemezbemutató turnéja. A zenekar december 10-én, szombaton, a Barba Negra Music Clubban mutatja be a novemberben megjelent, Néniket a bácsiknak! című új nagylemezét. Az eddigi lemezbemutató koncertekhez hasonlóan Lovasi Andrásék ezúttal is hazai klubkoncertekre nem jellemző díszlettel, dramaturgiailag felépített műsorral lépnek színpadra, amit Lévai Balázs, a Dob+Basszus házigazdája rendez, ám ez alkalommal még több meglepetésre számíthat a közönség. Néhány dalt például ígéretük szerint eddig sosem hallott változatban fognak előadni Budapesten. “A Kiscsillag decens, cool pasikból álló banda, akik hihetetlen energiával tolják a rock’n’rollt a színpadon. Ennek szellemében építettük fel a koncertprogramot: az ősrobbanástól elegánsan haladunk az eksztázis felé.” – mondja Lévai Balázs. „Nincs lötyögés, felesleges dumálás, a dalokat próbáljuk minél jobb helyzetbe hozni. Van néhány meglepetés is a programban, amelyek dramaturgiailag fontos pontokra kerültek. A látványvilág pedig szolid, de karakteres, jól illeszkedik a Kiscsillag tesztoszterontól átitatott örömzenéjéhez. A végeredmény: egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert.”

  A rendhagyó  lemezbemutató keretében fellép a dallamos punk rockot játszó Bankrupt, illetve a HEKK kamarakórus is, melynek megalapítását bevallottan a 2005 tavaszán alakult Kiscsillag ihlette.

  Koncert és jegy információk:
  Időpont: 2011. december 10., szombat
  Helyszín: Budapest, Barba Negra Music Club (XI. Prielle Kornélia u. 4.)
  Kapunyitás: 20.00
  Bankrupt koncertkezdés: 21.00
  Kiscsillag koncertkezdés: 22.00
  Jegyek kaphatók elővételben az Interticket Országos Jegyirodai Hálózatában (jegyirodák listája a www.jegy.huweboldalon) és a helyszínen. Telefonos jegyvásárlás bankkártyával az 1/266-0000-as számon. Internetes jegyvásárlás awww.jegy.huoldalon. Jegyár elővételben 2200 Ft, a koncert napján, a helyszínen 2500 Ft.
  Kiscsillag:
  Lovasi András – gitár, ének
  Ózdi Rezső – basszusgitár
  Mihalik Ábel – dob
  Leskovics Gábor – gitár, vokál
  www.kiscsillagzenekar.hu
  www.megadokiado.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.