KÉT ÉV UTÁN ÚJABB DANCS ANNAMARI TURNÉ ERDÉLYBEN

Date:

Ezúttal, meghívottjai a magyar operett és musical két ismert sztárja,JANZA KATA és LAKI PÉTER.12572951_1659290474312223_4316693868264671025_n

Kilenc erdélyi nagyvárosban, két év után Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája, két kollegájával, a Soha ne múljon el címet viselő operett, musical és könnyűzene gálával turnézik.

12621980_1659289760978961_4656420615441189882_oA tavaly már tervbe vett fellépés -sorozat nem jöhetett létre a művésznő színházi elfoglaltságai miatt. Most két bemutató között, Annamari ismét az erdélyi színpadokon énekel. A koncerten természetesen felcsendülnek a műfajok legismertebb slágerei is, főként a hungarikumnak számító magyar operettek gyöngyszemei, de számos új dal is bekerült a repertoárba, az eddigi színekhez újabbakat hozva, és amelyek által az énekesnő újabb arcát, zenei képességeit is megmutatja. Sor kerül a Színház, szerelem most megjelent lemeze bemutatójára is, számos szeretett és a jövőben szerethető dallal.
Most is lesz sok tánc és vidámság, hiszen meghívottjai között van a színház igéretes, fiatal táncoskomikusa, Laki Péter, aki Annamarival egyre több produkcióban látható. Gyönyörű tenor hangja nemcsak az operettekben hanem a musicalekben is jól érvényesül, tánctudása tökéletes. De itt lesz a magyar musical koronázatlan királynője, Janza Kata is, aki több produkció főszerepében, köztük az Elisabeth ősbemutatóján jeleskedett. Őt már rég szerettük volna látni az erdélyi színpadokon, most végre sikerül természetesen mindazoknak, akik nem hagyják ki ezt az alkalmat egy felejthetetlen előadásra.
Felhőtlen hangulat, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek- mindez az operettek, musicalek, örökzöldek csodálatos, szórakoztató, fergeteges világával és világhírű melódiáival, a régi-új Annamarival, valamint művész kollegáival, Janza Katával és Laki Péterrel.

INFO:
CSÍKSZEREDA
február 13., szombat, 19 órakor a Szakszervezetek Művelődési Házában (Tel.0266-311-295).

Jegyek elővételben 25 lej, a koncert napján 30 lej.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...