August1 , 2021

  Kedvezményekkel csalogat a Tuborg Green Fest Félsziget

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Június 15-étől forgalomba kerültek a jegyek Románia legnagyobb fesztiválja, a Tuborg Green Fest Félsziget kilencedik kiadására.

  A nyár legnagyobb bulija augusztus 25-én kezdődik Marosvásárhelyen, és augusztus 28-ig közel 70 előadó fellépésén tombolhatnak a résztvevők a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában.

  A korábbi évekhez hasonlóan a belépőket idén is az Eventim jegyterjesztő hálózatában, illetve a www.eventim.ro oldalon lehet beszerezni, változatlan áron. Sőt, a szervezők több kedvezményt is biztosítanak azok számára, akik már most megvennék bérleteiket. Az Early Bird Promotion június 15. és július 15. között érvényes, az ebben a periódusban jegyet vásárlók 179 lejért vehetik meg a négynapos bérletet. Ezt követően augusztus 24-én délig 199 lejbe kerül egy bérlet, a helyszínen pedig 240 lejét lehet megváltani.

  A napijegyeket 80 lejért lehet beszerezni június 15. és augusztus 24. között, a helyszínen pedig 100 lejt kell fizetni értük.

  A Tuborg Green Fest Félsziget szervezői az idén érettségiző diákokra is gondoltak. 159 lejes, a teljes fesztiválra szóló különleges jegyárral csalogatják őket június 15. és július 15. között, arra buzdítva őket, hogy töltsék a fesztiválon életük első igazán szabad nyarát. A helyszíni árhoz képest 80 lejes kedvezményt biztosító bérletet személyi igazolvány és ellenőrző felmutatásával lehet megváltani.

  A STUDCARD diákigazolványok birtokosai is jól járnak: ők egészen augusztus 19-ig vásárolhatnak 169 lejért bérletet a Studcard kirendeltségeinél.

  A Tuborg Green Fest Félsziget legfrissebb híreit a rendezvény hivatalos honlapján (www.felsziget.ro) illetve Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial) lehet követni.

   

  spot_img