Katy Perry koncertjein még mindig szól a férjének írt szám

0
230

Az élet nem áll meg, még akkor sem, ha épp egy fájdalmas válás közepén van az ember. Az énekesnő, talán, hogy feledje kissé szenvedését, hatalmas energiával veti magát a munkába.

Ha Katy Perry szenved is válása miatt, ez egyáltalán nem látszik rajta mostanában. Legalábbis legutóbbi koncertjén egyszerűen kirobbanó formában volt.

A popsztár Indonéziában lépett fel, hatalmas és igencsak látványos show-val szórakoztatva rajongóit. A csodálatos, színes jelmezekkel és fantasztikus táncbetétekkel tarkított előadáson Katyval együtt tombolt a közönség.

Az énekesnő, akit pár napja még szőke hajjal láthattunk, egyelőre felhagyott a színes frizurákkal, és visszatért hollófekete fürtjeihez.

A válás bejelentése óta ez volt az első fellépése a csinos popsztárnak, és a koncert dalai között szerepelt a Firework is, amit férje, Russell Brand iránt érzett szerelme ihletett.

Katy Perry indonéziai koncertjén, Jakartában

Fotó: Rex Features

Barátai szerint Katy próbálja minél inkább lekötni magát, így kifejezetten jól jönnek neki a koncertek és fellépések. “Jakartában végre boldognak tűnt a színpadon, látszott, hogy minden energiáját beleadta” – mondta egy forrás a HollywoodLife.com-nak.

Egy, a férjhez közeli forrás pedig tagadta azokat a napokban felröppent híreket, amelyek szerint Russell meg akarja írni házasságuk és szakításuk történetének részleteit.

hirado.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here