June17 , 2021

  Karcsúra itta és riszálta magát a Megasztár nyertese

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Megasztár alatt kezdett életmódváltásba Tolvai Reni, aki azóta is kínosan ügyel életmódjára. A munka és a közönség szeretete is doppingolja.

  Mióta átvehette a magyar állampolgárságot és dala bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál legjobb húsz előadója közé, szinte úszik a boldogságban Tolvai Reni. A Megasztár győztesének bár rengeteg munkája van sikerei mögött, életmódváltásának is köszönheti a sikert. „Már a Megasztár alatt figyeltem az alakomra és igyekeztem a legjobb formám nyújtani. Odafigyeltem arra, hogy mit eszem és szerencsére a kilók is olvadásnak indultak” – árulta el a Hír24-nek a 2011-es év hangja, aki az elért eredmények után sem hagy fel az egészséges életmóddal.

  „Az emberek először a megjelenésemmel szembesülnek és csak azután kezdenek el figyelni a hangomra. Ezért is nagyon fontos, hogy formában legyek. Igyekszem csak fehér húsokat, halat és csirkét fogyasztani és persze rengeteg zöldséget és gyümölcsöt enni. Nem könnyű, de a munka és a rajongóktól kapott visszajelzések is doppingolnak. Hihetetlenül élvezem amit csinálok, és igyekszem minden energiámat arra fordítani, hogy minőségi munka kerüljön ki a kezem alól. Engem ez hajt, a színpad ereje és a közönség varázsa. Mindkettő jó hatással van az alakom megőrzésére” – árulta el a Megasztár felfedezettje, akinek két titkos fegyvere is van a kilókkal való küzdelemben. „Amellett, hogy nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, sportolok is. A zumba szerelmesévé váltam, rendszeresen járok ezekre a vérpezsdítő táncórákra. A másik titkos fegyverem viszont nem a mozgáshoz kötődik. Az a víz erejében rejlik, hiszen abból naponta minimum három litert viszek be a szervezetembe. Ez nagyon sokat számít az alakmegőrzés szempontjából” – osztotta meg fogyókúrás tapasztalatait Tolvai Reni, aki karcsúbban sokkal jobban érzi magát a bőrében.

  hir24.hu

  spot_img