Karcsúra itta és riszálta magát a Megasztár nyertese

Date:

A Megasztár alatt kezdett életmódváltásba Tolvai Reni, aki azóta is kínosan ügyel életmódjára. A munka és a közönség szeretete is doppingolja.

Mióta átvehette a magyar állampolgárságot és dala bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál legjobb húsz előadója közé, szinte úszik a boldogságban Tolvai Reni. A Megasztár győztesének bár rengeteg munkája van sikerei mögött, életmódváltásának is köszönheti a sikert. „Már a Megasztár alatt figyeltem az alakomra és igyekeztem a legjobb formám nyújtani. Odafigyeltem arra, hogy mit eszem és szerencsére a kilók is olvadásnak indultak” – árulta el a Hír24-nek a 2011-es év hangja, aki az elért eredmények után sem hagy fel az egészséges életmóddal.

„Az emberek először a megjelenésemmel szembesülnek és csak azután kezdenek el figyelni a hangomra. Ezért is nagyon fontos, hogy formában legyek. Igyekszem csak fehér húsokat, halat és csirkét fogyasztani és persze rengeteg zöldséget és gyümölcsöt enni. Nem könnyű, de a munka és a rajongóktól kapott visszajelzések is doppingolnak. Hihetetlenül élvezem amit csinálok, és igyekszem minden energiámat arra fordítani, hogy minőségi munka kerüljön ki a kezem alól. Engem ez hajt, a színpad ereje és a közönség varázsa. Mindkettő jó hatással van az alakom megőrzésére” – árulta el a Megasztár felfedezettje, akinek két titkos fegyvere is van a kilókkal való küzdelemben. „Amellett, hogy nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, sportolok is. A zumba szerelmesévé váltam, rendszeresen járok ezekre a vérpezsdítő táncórákra. A másik titkos fegyverem viszont nem a mozgáshoz kötődik. Az a víz erejében rejlik, hiszen abból naponta minimum három litert viszek be a szervezetembe. Ez nagyon sokat számít az alakmegőrzés szempontjából” – osztotta meg fogyókúrás tapasztalatait Tolvai Reni, aki karcsúbban sokkal jobban érzi magát a bőrében.

hir24.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...