Wednesday, April 21, 2021
HomeZenei hírekNagyvilágKábítószeres utalás lesz Madonna lemezének címében

Kábítószeres utalás lesz Madonna lemezének címében

Madonna tizenkettedik lemezének címe az lesz, hogy MDNA, ami hivatalosan az énekesnő nevére utal, illetve a DNS-nek azon részére, ami csak anyai ágon öröklődik. Sajnos azonban többeknek az MDMA, vagyis az ecstasy drog is eszébe jutott róla.

Madonna a BBC-n jelentette be, hogy tizenkettedik, március közepén megjelenő lemezének MDNA lesz a címe, ami nemcsak arra utal, hogy mi az ő neve mínusz néhány betű, hanem a mitokondriális DNS-re is, ami csak anyai ágon öröklődik. Kizárt dolog viszont, hogy ne jusson róla eszünkbe az MDMA, vagyis az ecstasy. Többen márpoénokat is elsütöttek ezzel kapcsolatban , illetve a drogellenes aktivisták sem voltak restek és gyorsan megkritizálták a “szerencsétlen” címválasztást.

Madonna azzal viccelt, hogy miután három éven keresztül egy filmen dolgozott (a W.E.-ről itt olvasható kritika), most itt az ideje, hogy azzal is törődjön, hogy miből fizeti a lakbért. Turnézni is fog, ami kemény munka lesz, ámde nagyon szereti. Továbbá azzal kapcsolatban is elsütött egy poént, hogy mikor jön ki az album: “attól függ, hogy milyen gyorsan tudják feltörni a szervereimet és kiszivárogtatni az anyagot az internetre.”

quart.hu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments