Josh és Jutta egy külföldön már jól bevált újdonsággal rukkolt elő

Date:

Az énekes-párostól nem szokatlan dolog az újítás, a rajongók már megszokhatták, hogy Joshék folyamatosan új és új dolgokkal rukkolnak elő. A duó az év végén sem lazított, és egy nálunk még nem túl elterjedt módját választották új daluk terjesztésére.
Josh és Jutta legújabb kislemezes dala, az Utolsó éjszakánk klipjét már sugározza a hazai zenetévé. A felvétel és a videó ugyan kész, de a maxi fizikai formában egyelőre még nem látott napvilágot.
A rajongóknak azonban nem kell a dalt nélkülözniük egy percig sem, mert fizetős tartalomként már elérhető az egyik hazai webáruház kínálatában. A songo.hu oldalon letölthető album teljes értékű azzal, amit az áruházak polcain szoktak forgalmazni, a különbség mindössze annyi, hogy ez akkor is megvásárolható, ha ki sem tesszük a lábunkat a hideg télbe.
– Mi hiszünk a fizetős letöltésben, hiszen az eddigi dalainkból is több ezres letöltés számmal büszkélkedhetünk, sőt két dalunk is hosszú hónapokig szerepelt az összesített letöltések első öt felvétele közt, a Zakatol a szívem pedig majdnem egy évig volt a legtöbbet letöltött dalok Top 10-es listáján – magyarázta Josh a kezdeményezés lényegét.
Az énekes szerint ha valaki igazán szereti a páros zenéjét, akkor ugyanúgy hajlandó lesz az interneten is fizetni érte, éppen úgy, mint ahogyan a boltban tenné.
A legújabb, Utolsó éjszakánk című kislemezen a muzsika eredeti verziója mellett még négy verzióban található meg a felvétel, amelyek közül igazán különlegesnek ígérkezik a 80-as évek hangulatában készült feldolgozás is.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2EM9rxF6PdA[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...