July31 , 2021

  Izgalommal várják a visszatérést – Két évtized után újra Napoleon Boulevard koncert Budapesten

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Különleges nap lesz a nagy visszatérésre készülő zenekarnak a hónap utolsó előtti napja, hiszen több mint húszévnyi hallgatás után vadonatúj albummal is jelentkeznek. Tehát január 30-án a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban áll újra színpadra a Napoleon Boulevard.
  Új, és régi, de felújított dalokkal áll színpadra a Napolen Boulevard január 30-án a SYMA Csarnokban. Vincze Lilláék zenekara a ’80-as években sikert sikerre halmozott, rengeteg rajongójuk volt.
  Őket is kiszolgálják a visszatérés alkalmával, hiszen az új dalok mellett felcsendülnek a régi nagy kedvencek is. Igaz, ezek a nóták is átestek egy alapos “ráncfelvarráson”, az együttes énekesnője szerint nem alaptalanul nyúltak hozzá a szerzeményekhez.
  – Szinte mindegyikben van változtatás. Ilyen a Júlia és a Mennyből az Angyal. Van, ami zeneileg is megújult – mondta Vincze Lilla, aki szerint a daloknak más mondanivalója volt húsz éve: mást jelentettek akkor, mint ma.
  A különleges hangú szőke énekesnő nagy megmértetésnek tartja a közelgő eseményt. Azt vallja: jó belegondolni abba, hogy huszonöt év után újra együtt lesznek.
  – A lényeg, hogy minél többen lássanak, halljanak és sikeresek legyünk, szerencsések legyünk és addig semmi ne befolyásolja negatív értelemben az egészet. Jöhet közben a segítség, mert nagyon nagy az összefogás. Nálunk a Napoleon Boulevardnál nagyszerű dolog, hogy van egy belső rajongói táborunk, segítőink, akik valóban szívükön, lelkünkön viselik a sorsunkat. Mi nem emlékeztünk, nem koncerteztünk, ezt a lemaradást pótolni kell azért, hogy minél többet halljanak minket.
  Arról, hogy lesz-e folytatása a január végi koncertnek egyelőre konkrét megállapodás nincs. A frontember szerint bennük van a változás, és ő magas is sokat fejlődött azóta mind zenei, mind pedig lelki-szellemi téren is. Innen is következik: a lehetőség mindenre megvan, s majd kiderül hogyan is alakul a jövő a Napoleon Boulevard számára…

  spot_img