June22 , 2021

  Ismét összeáll az eredeti Black Sabbath?

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Tony Iommi hivatalosan is megerősítette, hogy ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, tehát a gitároson kívül még Ozzy Osbourne énekes, Bill Ward dobos és Geezer Butler basszusgitáros. Iommi és Ozzy már júniusban írt pár új dalt, amik valószínűleg majd 2012-ben jelennek meg, és amiket a gitáros úgy jellemzett, hogy visszatérés a zenekar gyökereihez. Iommi elmondta, hogy sokat találkoztak titokban, hogy átbeszéljék a teendőket. A leggyengébb pont a szívbeteg Bill Ward volt, akit nemrég megműtöttek, úgyhogy remélhetőleg már minden rendben lesz. Ward egészségén kívül még azon aggódtak sokat, hogy az új lemezét promozó Ozzy valahol kikotyogja a dolgot, de végül mindig csak kétértelmű válaszokat adott, amik persze folyamatosan táplálták a pletykákat. A lemezen kívül amúgy még turnét is tervez a veterán birminghami csapat, de hogy mikor, még nem tudni. Az eredeti felállású Black Sabbath Ozzy 1979-es kiválása után először 1997-ben alakult újjá, majd 2005-ig időközönként ismét színpadon voltak. 1998-ban Budapesten is felléptek a Kisstadionban, igaz Bill Ward nélkül, akit Vincent Appice helyettesített. Akkor a Pantera, a Helloween és a Coal Chamber társaságában turnézták körbe Európát.
  UPDATE: A Classic Rock magazin szerint Tony Iommi menedzsmentje határozottan tagadta a Birmingham Mail értesülésének hitelességét, ugyanis a gitáros állítólag már vagy két hónapja nem beszélt a honlap egyik újságírójával sem.
  UPDATE 2: Hivatalos közleményében Tony Iommi elismerte, hogy két hónapja valóban beszélgetett ilyenről egy a bizalmát élvező újságíróval, aki most úgy tálalta a dolgot, mint valami friss, hivatalos nyilatkozatot. Reméli a szerző kiélvezte a pillanatot, mert több ilyenben nem lesz része az ő kárára. Egyben bocsánatot kér zenésztársaitól, hogy nem vigyázott jobban.
  Hajtás után a Black Sabbath, a The Wizzard és a War Pigs 2005-ös koncertfelvétele látható:

  http://langologitarok.blog.hu/2011/08/16/ismet_osszeallt_az_eredeti_black_sabbath

   

  spot_img