Ismét Boom Boom-koncert a Gödörben

Date:

– A fővárosi Gödör Klubban szombaton újra fellép a csaknem tízéves szünet után idén tavasszal visszatért blues-rock supergroup, a Boom Boom, Tátrai Tibor és Jamie Winchester formációja.

    A zenekar 1998 végén alakult és 2002 szeptemberéig volt aktív; idén májusban egy teltházas koncerttel tért vissza, szintén a Gödör Klubban.
A zenekarban a Boom Boom-ot annak idején életre hívó Szappanos György basszusgitáros (Babos Band, Tátrai Band, Háború), Tátrai Tibor gitáros (Tűzkerék, Skorpió, Tátrai Band), Jamie Winchester gitáros-énekes (Jamie-Robi duó, Baba Yaga), Mohai Tamás gitáros (Faxni, KFT, Háború, Tomistars) és Borlai Gergő dobos (Grencsó Kollektíva, Makám, In Line, Babos Band, Kaltenecker Trio) játszik.
Az együttes gyorsan komoly hírnevet szerzett a hazai rhythm & blues és blues-rock rajongók között, európai színvonalú, lebilincselő előadásmódjukkal, kiemelhető hangszeres játékukkal a szakma és a kritikusok elismerését is kivívták maguknak. Bár Intergalactic Megahello címmel az ezredfordulón megjelent egy saját dalokat tartalmazó lemezük, a supergroup műsorának gerincét ma is az egyedi ízű, sajátos feldolgozások alkotják.
A Boom Boom az elmúlt fél évben a nagyobb budapesti klubok mellett vidéken is több nagy sikerű koncerteket adott. A közönség szombaton idén utoljára láthatja őket koncertezni. A Gödör-beli fellépésen a Vadvirágok Blues Band lesz az előzenekar – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...