Inna ismét új klipet készített

Date:

A román származású énekesnő elkészítette legújabb zenei videóját. A mostanában a nyugati slágerlistákat is aktívan ostromló előadó, 10 minutes című felvételéhez készített zenei videót.

Sokak örömére megérkezett Inna következő videóklipje. A 10 minutes című dal, Hot című debütáló albumának ötödik kislemezeként jelent meg az év elején. A lemez debütálása és a klip elkészülése között viszonylag hosszú idő telt el. De azt hiszem ezt egyik rajongó sem bánja!
A 10 minutes című dalt január végétől játsszák a rádióadók. Eddig főleg a román slágerlistákon követelt magának helyet. Inna jelenleg második lemezének munkálataival foglalatoskodik, így azt hiszem megbocsáthatjuk neki, hogy fél évet váratta rajongóit a klippel. A Paul Boyd által rendezett zenei videót nyár elején forgatták Londonban. Június 29-én pedig már debütálhatott is a friss klip, Inna hivatalos You Tube oldalán.
Inna egyébként elég aktívan töltötte az utóbbi időszakot. Már egy ideje következő lemezén dolgozik, és sorra készíti el az új dalokat, amelyeket a You Tube-on és weboldalán folyamatosan meg is oszt a zenekedvelőkkel. Közben persze a rengeteg fellépésre is időt kell szakítania.
Valamint Nyugat-Európában is egyre népszerűbbé válik.
A brit zenepiac után hamarosan a francia zenekedvelőket is meghódítja. Amazing című dala második helyen szerepel a francia slágerlistán és júliustól már Franciaországban is kapható lesz Hot című nagysikerű albuma.
Ezek mellett továbbra is hazájában örvend a legnagyobb népszerűségnek. Nemrégiben a román FHM magazin olvasói, Innát választották a világ legszexisebb nőjének. Ráadásul a Romanian Music Awards nevezetű zenei megmérettetésen öt kategóriában is jelölték. A You Tube-on pedig elérte a 130 milliós nézettséget. Úgy néz ki nagyon beindult az a bizonyos szekér!
music.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...