Ingyenlemezzel jelentkezik a Fish!

Date:

A zsúfolt nyári fesztiválszezon után új nagylemezzel tér vissza a Fish! zenekar. A Sav című albumot a megjelenés előtt limitált példányszámban, exkluzív formában szerezhetik be a rajongók.

Mozgalmas nyara volt a Fish! zenekarnak, hiszen szinte az egész országot bejárták, és több tízezer embernek zenéltek különböző fesztiválokon. Kovács Krisztiánék a turné közben már az új lemezüket is készítették, amely szeptember 27-én jelenik meg.
“A 11 dalból álló anyag a Sav címet kapta, mert a szónak több olvasata van. Egyrészt a Fish! humora is maró hatású, az új dalokban pedig visszaköszön a zenekartól megszokott irónia és csipkelődés. Mindenki megkapja a magáért: a celebek, a befordult, szürke emberek, a nagyképűek és az önsajnálók is” – mondta Kovács Krisztián, a Fish! énekese.
A Sav cím arra is utal, hogy az album az első kettőnél karcosabb hangzású. A számokat nem hangszerenként, hanem egyben játszották fel, ezért az élő, natúr rockhangzás olyan, mintha koncerten rögzítették volna a lemezt. A címválasztás harmadik oka pedig az, hogy a frontember Reflux-betegséggel küzd, aminek a tünetei a gyomorégés és a savas íz a szájban.
A Fish! lemeze szeptember 27-től ingyenesen letölthető a zenekarhonlapjáról, boltokba nem is kerül. A zenekar legnagyobb hívei viszont már egy héttel korábban exkluzív lehetőséghez juthatnak.

“Szeptember 20-án egészen speciális, limitált szériában jelenik meg a Sav. Mindössze 110 ember juthat a dalokhoz egy egyedi hanghordozón, egy bankkártyára hasonlító pendrive-on, amely mellé a mafla.hu által készített, kézzel varrott, sorszámozott póló és más ajándékok is járnak. Emellett ez a 110 rajongónk biztosan szerepelni fog a következő videoklipünkben. Nem fogunk közülük válogatni vagy sorsolni, hanem mindannyian benne lesznek” – mondta a frontember.
A Fish! régi és új dalait szeptember 30-tól élőben is hallhatja a közönség a zenekar országos turnéján.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...