August3 , 2021

  Ingyenlemezzel jelentkezik a Fish!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A zsúfolt nyári fesztiválszezon után új nagylemezzel tér vissza a Fish! zenekar. A Sav című albumot a megjelenés előtt limitált példányszámban, exkluzív formában szerezhetik be a rajongók.

  Mozgalmas nyara volt a Fish! zenekarnak, hiszen szinte az egész országot bejárták, és több tízezer embernek zenéltek különböző fesztiválokon. Kovács Krisztiánék a turné közben már az új lemezüket is készítették, amely szeptember 27-én jelenik meg.
  “A 11 dalból álló anyag a Sav címet kapta, mert a szónak több olvasata van. Egyrészt a Fish! humora is maró hatású, az új dalokban pedig visszaköszön a zenekartól megszokott irónia és csipkelődés. Mindenki megkapja a magáért: a celebek, a befordult, szürke emberek, a nagyképűek és az önsajnálók is” – mondta Kovács Krisztián, a Fish! énekese.
  A Sav cím arra is utal, hogy az album az első kettőnél karcosabb hangzású. A számokat nem hangszerenként, hanem egyben játszották fel, ezért az élő, natúr rockhangzás olyan, mintha koncerten rögzítették volna a lemezt. A címválasztás harmadik oka pedig az, hogy a frontember Reflux-betegséggel küzd, aminek a tünetei a gyomorégés és a savas íz a szájban.
  A Fish! lemeze szeptember 27-től ingyenesen letölthető a zenekarhonlapjáról, boltokba nem is kerül. A zenekar legnagyobb hívei viszont már egy héttel korábban exkluzív lehetőséghez juthatnak.

  “Szeptember 20-án egészen speciális, limitált szériában jelenik meg a Sav. Mindössze 110 ember juthat a dalokhoz egy egyedi hanghordozón, egy bankkártyára hasonlító pendrive-on, amely mellé a mafla.hu által készített, kézzel varrott, sorszámozott póló és más ajándékok is járnak. Emellett ez a 110 rajongónk biztosan szerepelni fog a következő videoklipünkben. Nem fogunk közülük válogatni vagy sorsolni, hanem mindannyian benne lesznek” – mondta a frontember.
  A Fish! régi és új dalait szeptember 30-tól élőben is hallhatja a közönség a zenekar országos turnéján.

  spot_img