July24 , 2021

  Ingyenes lesz mind a négy idei Bëlga-lemez

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Bëlga honlapján jelentette be, hogy négy új lemezt tervez kiadni idén. Politikait, oktatásügyit diákoknak, badaistát és intelligenst. Le lehet majd tölteni mind a négyet ingyen.
  Ebben az évben a fiúk 4 vadonatúj lemezzel ajándékozzák meg önmagukat és tisztelt mindenki mást, aki szereti” – olvasható a Bëlga honalpján. Mind a négy kiadvány tavasszal jön, az első március 15-én (“kizárólag politikai témakörök megzenésítve”), a második április 10-én (“minden diák örömére egy valódi oktatási segédanyag”), a harmadik május 10-én (“egy soronkívüli örömlemez a badaizmus jegyében”), a negyedik június 10-én (“klasszikus ë-album, intelligens slágerekkel”). A részletekről annyit árult még el az együttes a Quartnak, hogy mind a négy kiadvány várhatóan 400 (azaz négyszáz) forintba kerül majd cd-n, de le is lehet majd mindet tölteni ingyenesen a honlapról, előzetes regisztráció nélkül. Megkérdeztük, hogy szándékosan jönnek-e ki a választásokra a lemezek vagy csupán véletlen egybeesésről van szó – a válasz egyrészt az volt, hogy véletlen, mert a Bëlga már tavaly kitalálta, hogy megrendezi (“megrendezi”) saját tavaszát, másrészt az, hogy a választások majd ingyenreklámot biztosítanak a lemez számára. A lemezeken vendégelőadó nem lesz, “kivéve Bada Dada szellemét”. További részletekről február 10-től számol be az együttes ezen a microsite-on
  A Bëlga két és fél éve jelentette meg legutóbbi, Zigilemez című negyedik lemezét, arról kapcsolódó anyagainkban lehet olvasni, az együttes két tagjával készült interjút pedig erre (ők – illetve közülük az egyik és egy másik – azóta kedvenc slágereiket is megosztották velünk az évtizedből).  
  quart.hu

  spot_img