Ingyenes lesz a Gorillaz karácsonyi lemeze

Date:

Damon Albarn karácsony első napján teljes egészében feltölti az utóbbi hetekben elkészült dalokat az internetre, azokat bárki ingyenesen letöltheti. A számok az aktuális turné alatt készültek Albarn iPad-jén, különböző hotelszobákban.

A jelenleg is stadion turnéját teljesítő Gorillaz frontembere a napokban még azt nyilatkozta, jó esély van arra, hogy a formáció jövő év elején végleg megszűnik, és a nagyszabású turné befejeztével a csúcson fejezi be működését. Ha így is lesz, az együttes rajongói egy utolsó ajándékot még kapnak, karácsonykor megjelenik a Gorillaz negyedik lemeze.
Az album számai a turné alatt készültek, Damon Albarn az iPad-jével rögzítette azokat különböző hotelszobákban. Az együttes egy adventi naptárral kedveskedett rajongóinak honlapján, minden nap egy kisebb ajándékot találnak a weboldalon a látogatók, és most az is kiderült, hogy az akció csúcspontjaként a teljes lemezt is ingyen letölthetővé teszik.
“Minden nap elérhetővé válik egy kisebb ajándék. Szentestén az egyik új számhoz készült videoklipet lehet letölteni, majd karácsonykor a teljes album elérhetővé válik, ingyenesen letölthető formában. A dalokat a turné alatt írtam, nem készültem rájuk, nem írtam semmit azt megelőzően. Napról napra készültek el, mintegy naplóként az amerikai élményeimről” – mondta Albarn a lemezről.
(Guardian)

est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...