Ingyen letölthető a Fish! új lemeze

Date:

Megjelent a Fish! legújabb, SAV című lemeze, amit mától ingyen lehet letölteni a zenekar honlapjáról. Az első videóklip a napokban jelenik meg, a banda pedig szeptember 30-án indul országjáró klubturnéra. A Fish! jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjára. Ha győznek a közönségszavazáson, ők képviselhetik Magyarországot a belfasti gálán.

Ismét magasra tette a lécet az egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttes, a Fish!. A legújabb, 11 dalt tartalmazó, SAV című album a korábbi kettőnél is karcosabban szól. Az élő, natúr rockhangzás olyan, mintha koncerten rögzítették volna a számokat. Az új lemez boltokba nem kerül, de a megjelenés napjától, szeptember 27-től bárki teljes egészében ingyen letöltheti flac és mp3 formátumban a zenekar honlapjáról, a fishonline.hu oldalról.
– Nem akarunk beállni a sorba és azon keseregni, milyen nehéz helyzetben van a hazai zeneipar, mert cd-vásárlás helyett mindenki kalózkodik. A Fish! korszerű banda, ezért elébe megyünk a trendnek, és ingyenesen elérhetővé tesszük a SAV összes dalát. Aki szereti a zenénket, hallgassa a lemezt, aztán pedig jöjjön el valamelyik élő koncertünkre tombolni – mondta Kovács Krisztián, a Fish! frontembere.
A megjelenés másnapján, szerdán 18 órától a zenekar a budapesti Butik Presszóban tart közönségtalálkozót, majd szeptember 30-án, pénteken országjáró klubturnéra indul a The Grenma és az Insane zenekarokkal. A koncertkörút első állomása Balmazújváros, majd októberben Nyíregyháza, Dunaújváros, Kaposvár, Eger, Békéscsaba, Szombathely, Veszprém, Debrecen, Budapest és Székesfehérvár következik. Novemberben Salgótarján, Tatabánya, Miskolc, Szeged és Győr, valamint az újvidéki Zenta és a felvidéki Dunaszerdahely egy-egy klubjában hallhatják a rajongók a Fish! élő koncertjét a SAV új dalaival, köztük a „Kellemetlen vagy” és a „Mi vagyunk itt” című slágergyanús számokkal.
A Fish! közben szavazásra is kéri a rajongóit.
– Nagy megtiszteltetés, hogy idén jelölést kaptunk az MTV European Music Awards díjra a Legjobb Magyar Előadó kategóriában. Különösen azért örülünk ennek, mert a magyar nyelvű számainkkal versenyezhetünk. Mivel a mezőny nagyon erős, arra kérjük a rajongóinkat, hogy EZEN az oldalon szavazzanak ránk. Ha nyerünk, novemberben a Fish! utazhat Magyarország képviseletében a gálára az észak-írországi Belfastba – mondta Kovács Krisztián.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...