Illényi Katica hegedűművésznő korrepetálja Nikolast

0
312

Mint köztudott, Nikolas már gyermekkorában hegedülni tanult, de azóta nem nagyon játszott a hangszeren. Most újra előkerült, mivel a 2011. december 4-i budapesti nagykoncertjén (RaM Colosseum) jó néhány dalban vonósok kísérik majd, és úgy gondolta, hogy egy dal erejéig megszólaltatja a rég nem használt hegedűjét. Az énekes persze gyakorlás nélkül nem merte vállalni, ezért felkérte Illényi Katica hegedűművésznőt – akinek egyébként nagy tisztelője -, hogy segítsen feleveleníteni tudását.

Az első próbáig még személyesen nem találkoztak, de hamar egy nyelvet kezdtek beszélni, hiszen a zene mindenkit összehoz. Nikolas kicsit feszélyezett volt, de alkalmi tanára, Katica bíztatta, hogy nincs oka az aggodalomra, mert nagyon jól játszik.

Természetesen még sor kerül jó néhány közös próbára, sőt azon is gondolkodnak, hogy egymás koncertjén fellépjenek, ugyanis Katicának december 16-án lesz a MÜPA-ban. Ha az idejük engedi, akkor egymás koncertjén eljátszanak majd közösen egy dalt, de ez még a jövő zenéje…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here