Idén nem nyaral a Zanzibar

Date:

Koncertezik és új lemezt készít a rock banda
 
A nyár mindig munkával telik egy zenekar életében, de a Zanzibar-nak idén arra sem lesz ideje, hogy pár napot is pihenéssel töltsön. Terecskei Rita, a csapat frontembere csak álmodozhat egy tengerparti nyaralásról, pedig tavaly jutott ideje egy horvátországi kiruccanásra. A tavaly tizedik születésnapját ünneplő Zanzibar a koncertek mellett új lemezén dolgozik.
 
Egy zenekar életében a nyár mindig is zsúfolt, munkával teli. Nincs ez másképp a Zanzibar esetében sem. Ráadásul a csapat a koncertezés mellett új lemezén dolgozik.
 
„Nagyon mozgalmas időszakát éli a zenekar. A tizedik születésnap után nem hogy hátradőltünk volna, új lendületet kapott a csapat, aminek én nagyon örülök. Az év eleje az előkészítéssel telt, áthangszereltük a dalainkat, most pedig dübörögnek a koncertek. Augusztusban van olyan hét, amikor egymás után öt napon lépünk színpadra az ország különböző pontjain, de sokat járunk a határon túlra is.” – mesélte Terecskei Rita, aki az idei koncerteken egy-két dal erejéig az éneklés mellett gitárt is ragad.
 
A Zanzibar azonban akkor sem pihen, ha épp nem koncertezik.
 
„A bulik mellett már nagy erőkkel az új lemezünkön dolgozunk. Egy-két dal demó verzióját már rögzítettük és a tervek szerint ősszel egy klippel ki is jövünk, így a nyaralás idén biztosan elmarad az őszi időszakban is.” – árulta el a zenekar énekesnője. – „Nagyon szeretek utazni, imádom a tengert és a búvárkodást. Tavaly sikerült pár napra a horvát tengerpartra elutaznom, de ez most álom marad. Azt tervezem, hogy a mostani hajtást, a jövő tavasszal megjelenő új Zanzibar lemez munkálatait majd egy egyiptomi utazással pihenem ki. Régi vágyam, hogy lássam a Vörös tengert és remélem, hogy jövőre ez összejön, de addig marad az éneklés, amit egyáltalán nem bánok. Olyan a hangulat a zenekar háza táján, mint a kezdetekkor és ez nagyon jó.” – tette hozzá Rita.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...