Idén is lesz Pannónia Fesztivál, már lehet szavazni a fellépőkre

Date:

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Pannónia Fesztivált, ezúttal is a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben, Pünkösd hétvégén.
A rendezvény szervezői a tavalyi évhez hasonlóan is a leendő fesztiválozók segítségét kérik a fellépők listájának összeállításában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos honlapon 5 zenekarra szavazni.
A 2009-es évben a maga 102 ezer látogatójával Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a Pannónia Fesztivál. A sikert nagyban köszönhetik a szervezők annak a 80 ezer embernek, aki előzetesen szavazott arról, hogy kik lépjenek fel a várpalotai megabulin. Az önzetlen segítségre idén is számítanak a rendezvény kitalálói: a www.pannoniafesztival.hu oldalon egy regisztrációt követően bárki voksolhat 5 kedvenc magyar zenekarára. Azokat az együtteseket, melyek legalább ezer szavazatot kapnak, megkeresik a fesztivál szervezői. Egy IP-címről csak egy alkalommal lehet voksolni január 31-ig.
A fesztivál szervezése időközben rendületlenül zajlik. Azt már biztosan lehet tudni, hogy a tavalyi 4 színpad helyett idén már 7 zenei helyszín várja az érdeklődőket. Újítás lesz többek között a metal és a világzenei színpad. A belépők már kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3900 forintba kerül. Március 15-ig egységesen 3500 forint mindkét bérlet. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.
est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...