Idén a Nirvana lehet az X Factor ellenfele

Date:

A Facebook-kampány ebben az évben is meghiúsíthatja az X Factor aktuális sztárjának győzelmét a karácsonyi kislemezpiacon. Ezúttal a Nirvana indul a legjobb eséllyel.

A brit Ladbrokes fogadásai iroda szerint az idei évben is egy X Factor-sztár indul a legnagyobb eséllyel a karácsonyi kislemezlista első helyéért, de a Nirvana Smells Like Teen Spirit című 1991-es száma komoly vetélytársa lehet az idei kommersz favoritnak.
A Facebookon 2009-ben indult először kampány az X Factor egyeduralmának megtörésére, miután sokaknak elegük lett abból, hogy évek óta a zenei tehetségkutató aktuális üdvöskéje végez a briteknél rendkívül fontos karácsonyi kislemezlista élén. A kampány sikeres volt, 2009 karácsonyán a Rage Against The Machine Killing In The Name című száma lett az első az ünnepi listán.
Tavaly megosztottak voltak a kommersz ellenes kampányolók, ezért nem sikerült legyőzni az X Factor-győztesét, idén azonban újra egy klasszikussal szállnak ringbe a Facebook-on, a Nirvana 20 éves slágerét választották a tehetségkutatós dal ellenfelének.
A Ladbrokes szerint a legnagyobb eséllyel (7/2) Amelia Lily indul a karácsonyi versenyben, míg a második számú favorit a Smells Like Teen Spirit (4/1). Az élmezőnyben található George Michael Last Christmas című slágerének feldolgozása (8/1), illetve Amy Winehouse sem esélytelen az első helyre (12/1).
(NME)

est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...