Hooligans-koncert lesz március 15-én Londonban

Date:

Londonban lép fel március 15-én, a nemzeti ünnepen a modern rocknak nevezett stílus egyik legnépszerűbb magyarországi képviselője, a Hooligans. Az angliai koncert kapcsán a 15. születésnapját tavaly decemberben a Papp László Budapest Sportarénában ünnepelt zenekar dobosa, Kiss Endi beszélt az MTI-nek.

    “Mindig is örültünk a külföldi fellépési lehetőségeknek. Ha az ember Európában máshol is játszhat, új helyekkel, új közönséggel tudja megismertetni magát. Mi már kis túlzással keresztül-kasul bejártuk Magyarországot, és szeretünk is mindenhová visszajárni, ugyanakkor nyitottak vagyunk az új alternatívákra” – fogalmazott a dobos.
A Hooligans nem először lép színpadra külföldön, most a londoni The Venue lesz a helyszín, ahol öt nappal a magyar zenekar előtt, március 10-én a punk élő legendája, Vic Godard és a Subway Sect, két nappal a Hooligans után pedig a ska zene alapcsapata, a Selecter játszik.
“Zenéltünk már Írországban is, de legtöbbször persze a kelet-európai régióban, például Erdélyben és Szlovákiában lépünk fel külföldön. Londonban nagyon számítunk a kint élő magyarokra, akik valószínűleg a közönség nagy részét alkotják majd. Bizakodva állunk az egész elé, mindent beleadunk, ahogy szoktuk” – fejtette ki a Hooligans dobosa.
Az együttes – Kiss Endi mellett Ördög Tibor “Csipa” (ének), Tóth Tibor (gitár), Késmárki Zsolt (basszusgitár) – eddig kilenc lemezt készített, többször nyert Fonogram-díjat. A Hooligans eddigi 15 évéről tavasszal könyv jelenik meg, a decemberi Aréna-koncert pedig hamarosan DVD-n lesz elérhető.

MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...