Holdviola karácsonyi koncert a Millenárison

Date:

A múlt évi nagy sikerű, teltházas év végi koncertje után ezúttal is a Millenáris Teátrumban karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci Holdviola produkció. A Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét különleges estére készül.
A december 27-én 20 órától kezdődő nagykoncerten a zene, a tánc és a vizuális effektek mellett – mint új műsorelem – hangsúlyos lesz az irodalmi elemek használata is. Vendégművészként Hámori Gabriellaszínésznő fogadta el a zenekar felkérését, így közreműködésével prózai elemekkel fűszerezi majd az előadást.Zeneileg is kuriózumra számíthatunk: hazánkban egyedülállóan élőben, térhatású hangrendszeren szólalnak majd meg a dalok, amely a zenei kiadványok 5.1-es hangzásának felel meg. Az előadás szerves része lesz ezúttal is a tánc, melyben újra segítségükre lesznek a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai.
A karácsonyi hangulatra a csapat egy exkluzív új dallal is készül Fényes csillag címmel, mely a napokban debütált az országos rádiók műsorán. Az élő hangzásra eddig is sokat adó Holdviola most egy 30 fős szimfonikus zenekart is bevont a felvételekbe, méghozzá Pejtsik Péter vezénylésével. Rajtuk kívül közreműködik még a Kisharang harangegyüttes: a tizenegy fiatalt Lajhó Gyula instruálta, valamint a dalban hallható még Halasi Dóra gyönyörű hárfajátéka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...