Hip-hop világsztár a Pannónia Fesztiválon!

Date:

A Pannónia Fesztivál idén ugyanolyan, de mégis egészen más lesz, mint az eddigi években. Ezúttal új helyszínen, Szántódon, a Balaton partján várja a látogatókat a régi hangulattal, változatos programokkal, és ami a legfontosabb, kibővült zenei kínálattal! Május 24-27. között ugyanis nem csak rockzenekarok, hanem a hip-hop és a rap műfaj képviselői is fellépnek a most először felállított hip-hop színpadon. Az sem véletlen, hogy a Pannónia Fesztivál külföldi sztárjai is ennek a stílusnak legjelesebb képviselői lesznek, akik közül a legnagyobb szenzáció az a világsztár, aki eddig még Németországnál közelebb nem jött a hazai rajongókhoz. Ő nem más, mint a 17 millió eladott hanghordozóval, számos nemzetközi elismerés mellett 2 Grammy-jelöléssel és 12 platina kislemezzel büszkélkedő előadó, az amerikai rapperek egyik legnagyobbja,

FLO RIDA!

 

Flo Rida napjaink egyik legelismertebb rappere, aki szinte mindenhol fellépett már.  2007-ben robbant be Miamiból a köztudatba “Low (feat. T-Pain)” című kislemezével, majd debütáló albumával, a “MAIL ON SUNDAY”-jel. A kislemez azóta az elmúlt évtized egyik legsikeresebb digitális eladását hozta: világszerte több mint 11 milliót! Ezzel 2008-ban a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint az Egyesült Államok legsikeresebb legálisan letöltött dala. A Billboard Hot 100 listáját 10 egymást követő héten vezette. 2009-ben Flo Rida újabb bravúrt ért el “Right Round”című dalával, mely megjelenése hetében több mint 636.000 példányban fogyott digitálisan. Jelenleg közel 12 milliónál tart az eladása. Dolgozott többek között Timbalanddel (Elevator) és Nelly Furtadoval (Jump!) is.

2010-ben újabb zajos sikert ért el világszerte a “Club Can’t Handle Me”-vel (feat. David Guetta), melynek videóját már több mint 100 milliószor látták a YouTube-on. Flo Rida nemzetközi kislemezeladásai már 40 millió felett járnak. Harmadik albuma is abban az évben jelent meg, Only One Flo (Part 1) címmel.

2011 egyik legnagyobb slágere, a  Good Feeling című dal is az ő nevéhez fűződik, mely Etta James Something’s Got A Hold On Me című 1962-es klasszikusából készült, és amelyet Flo Rida az énekesnő emlékének dedikált annak két hónappal ezelőtti halála után. A dal digitális eladott példányszáma néhány héten belül elérte a kétmilliót. A rapper legújabb dala, az ausztrál énekesnő, Sia közreműködésével készült “Wild Ones” klipje itt megtekinthető: http://youtu.be/xScsmPyspLg.  Jelenleg ez a legjátszottabb dal egész Európában. A dal február közepe óta kapható nálunk is digitálisan! A legújabb kislemez, a Whistle a napokban kerül ki a rádiókhoz.

Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Több népszerű mozifilm, a Trópusi vihar, a Másnaposok, vagy a Step Up2: Streetdance zenéje is őt dícséri. A Pannónia Fesztiválon május 25-én lép fel, méghozzá teljes nagyzenekaros felállásban.

Flo Rida új albumának várható megjelenési ideje 2012 június.

További infó: http://www.pannoniafesztival.hu/www.officialflo.comwww.facebook.com/officialflowww.twitter.com/official_flo éswww.youtube.com/officialflo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...