August3 , 2021

  Hihetetlen! 50 éves a Beach Boys és új lemezt akar

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Egészen elképesztő, de 50. évfordulójára készül a legendás The Beach Boys, amely nem csak hogy egy nagyszabású koncerttel ünnepelnének, de egy vadonatúj nagylemez kiadásával is fenyegetőznek. Talán annyira nem is kell megijednünk…

  Hihetetlen, de a The Beach Boys már az 50. évfordulóját ünnepli.
  Az 1961-ben alakult rock zenekar, sokak szerint az „amerikai állom” egyfajta hírnökei lettek, ilyen módon a zenetörténet egyik legnagyobb hatású bandájává váltak és lettek „Amerika zenekarává”. A The Beach Boys eredeti felállása: Brian Wilson (ének, vokál, basszusgitár, billentyűs hangszerek), Mike Love (ének, vokál, szaxofon), Carl Wilson (ének, vokál, szólógitár), Alan Jardine (ének, vokál, ritmusgitár), Dennis Wilson (dob, vokál). Ezen kívül hivatalos tagjai voltak még az együttesnek: Bruce Johnston (ének, vokál, basszusgitár, billentyűs hangszerek), Davis Marks (vokál, ritmusgitár), Ricky Fataar (ének, vokál, dob, ritmusgitár), Blondie Chaplin (ének, vokál, ritmusgitár, basszusgitár), Glen Campbell (vokál, basszusgitár). Ehhez képest jelenleg már csak Mike Love és Bruce Johnston képviseli a zenekart, de hát 50 év alatt rendesen meg tudnak a dolgok változni, ugyebár. Nem beszélve arról, hogy az egykori tagok természetesen nem véletlenül szálltak ki a csapatból, így a zenekar történetét végig kisérték a drogos sztorik, a veszekedések és a jogi csatározások is. Talán ezek a történetek is az amerikai álmot voltak hívatott rekonstruálni, a maguk szánalmas módján.
  Az 50. évfordulóhoz közeledve azonban nincs helye a rossz emlékek felidézésének, hiszen 1996 után, idén egy vadiúj lemezzel jelentkezik a Beach Boys, ráadásul a jubileumi turnéhoz csatlakozik néhány egykori tag is, mint Al Jardine vagy talán még Brian Wilson, bár sokan úgy gondolják erre nem sok az esély.
  Joss Beaumont
  Forrás: Music News

  spot_img